De ultieme Beleving aan Zee

Bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest organiseren?

Beleving aan zee is de specialist in het organiseren van een professionele en originele bedrijfsuitjes, leuke teamuitjes en gezellige vrijgezellenfeesten. Dit kan op diverse locaties onder andere in Scheveningen Wassenaar, Kijkduin en Hoek van Holland voor groepen van 10-500 personen. 

Lees verder »

Volledig verzorgde stranduitjes, evenementen en belevenissen 

Beleving aan Zee biedt in samenwerking met onze partners complete arrangementen samen voor elk budget. Met name grote bedrijven boeken onze diensten vanwege onze enorme capaciteit. Beleving aan Zee is in staat om grote groepen professioneel te ontvangen en te begleiden op het strand van Scheveningen of op andere locatie langs de Zuid-Hollandse kust. Bekijk het razend populaire Expeditie Robinson. Een avontuurlijk spel, waarin teamgeest en strategie centraal staan. Of speel het nieuwe Archery Tag. Een activiteit waarbij je mag schieten op collega's! Afsluiten met een heerlijke lunch, borrel, BBQ of complete feestavond? Wij verzorgen graag uw personeelsfeest voor de ultieme teambuilding! Een personeelsuitje voor bijv. 2 uur is bij ons natuurlijk ook mogelijk (ook een feest!).

Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor een; vrijgezellenfeest vrouwen, vrijgezellenfeest mannen en voor sportprogramma's Den Haag.

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Scheveningen is hét tofste uitje van dit moment! Ideaal voor bedrijfsfeest teamuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Vliegeren met je voeten in het zand, de wind door je haar! Zeer geschikt voor bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 p.p.

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is hét smaakvolste uitje van dit moment! Ideaal voor bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol actie. Ideaal voor bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

workshop
salsa dansen

workshop salsa dansen

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Salsa!
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal voor bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €20,- p.p.

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack met zand tussen de tenen? Lekker spelen met een bal in het zand? Ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12,- p.p.

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal voor bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

Workshop
Schminken

Workshop Schminken

Leer de basistechnieken van getalenteerde en professionele schminkartiest. Voor vrijgezellenuitjes en bedrijfsuitjes. Boek nu!
Vanaf €25,- p.p.

Lees verder

de
Drum Cirkel

de Drum Cirkel

Gevoel voor ritme of juist niet? Laat uw handen vrij, voel u onoverwinnelijk en geniet van een muzikale beleving aan zee! Sla uw slag!
Vanaf €20,- p.p.

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

NIEUW! Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's.
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet ontbreekt. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

workshop
mobiel maken

workshop mobiel maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strandmobiel creëert. Aan de slag met schelpen, strandhout en waxkoord. Boek vandaag!
Vanaf €20,- p. p.

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een actieve manier om Scheveningen te ontdekken. Naast deze actieve fietstocht Scheveningen bieden wij ook een ontspannen variant.
Vanaf €20,- p. p.

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje. Volop competitie, lol en samenwerking.
Vanaf €17,50 p.p.

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20,- p.p.

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen, wat is er lekkerder dan yoga in de openlucht? Volgens ons niks! Kom en ervaar het zelf!  
Vanaf €15,- p.p.

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Teveel verschillende workshops en activiteiten? Combineer workshops en maak iedereen blij. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap.
Vanaf €20,- p.p.

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden