• en
  • de

Beleef Scheveningen - Teambuilding Den Haag

Teambuilding Den Haag

In dit ontspannende uitje van Beleving aan Zee beleef je het schilderachtige Scheveningen via een leuke wandelervaring. Beleving aan Zee organiseert bedrijfsuitjes speciaal voor grote groepen. Originele bedrijfsuitjes met een informatief of lollig karakter? Voor een leuk dagje uit met vrienden of collega's organiseert Beleving aan Zee professioneel en voordelig een bedrijfsdag aan zee.

Beleef Scheveningen

Scheveningen is betrekkelijk groot en deze oerhollandse badplaats kent dan ook vele facetten. Tijdens de wandeling door Scheveningen kunnen we dit in ongeveer 1,5 uur nauwelijks allemaal laten zien. Afhankelijk van waar je de wandeling wilt beginnen zal onze gids leuke feiten en wetenswaardigheden over Scheveningen nu en vroeger vertellen. Scheveningen is van een vissersdorp uitgegroeid tot een plek met internationale faam. Voor toeristen beter bekend als The Hague Beach area.

Wandelen door Scheveningen als groepsexcursie

Tijdens deze Scheveningen belevenis, neemt onze gids je mee langs leuke en boeiende bezienswaardigheden in Scheveningen. We kunnen deze tour afstemmen op jouw wensen. Je kunt kiezen uit een informatieve tocht of juist voor meer lol maken. Meer teamspirit creëren? Dat kan! Beleving aan Zee kent het positieve effect van teamactiviteiten op een groepsgevoel. We organiseren regelmatig coaching voor bedrijven aan het Scheveningse strand. Vertel ons je idee voor deze tour, dan houden we hier rekening mee en passen we jouw wensen in het wandelprogramma toe.

Groepsarrangement Scheveningen

Je kunt Beleef Scheveningen goed combineren met één van onze andere workshops en met een diner, lunch of BBQ aan het strand. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een compleet verzorgd teamuitje in Scheveningen. Beleving aan Zee is dé specialist in het professioneel organiseren van originele teamuitjes, leuke bedrijfsuitjes en actieve vrijgezellenactiviteiten. Neem contact met ons op via het formulier hiernaast, of via de contactpagina. Een leuke stranddag met familie, vrienden of collega's is zo geregeld! Beleving aan Zee verzorgt het.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

Recensies

Andrea

Afgelopen weekend hebben wij als damesvoetbalteam 2 leuke activiteiten gehad via Beleving aan Zee. De communicatie voorafgaand verliep heel soepel en duidelijk en ook was duidelijk wat we mochten verwachten. De organisatie tijdens de activiteiten zelf was goed en de sfeer was heel gezellig en ontspannen. Voor beide activiteiten was Jeroen onze gastheer. Complimenten voor hem!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje