• en
  • nl
  • de

Expeditie Robinson

Origineel teamuitje waarin teamgeest en plezier centraal staan

Misschien heb je na het zien van Expeditie Robinson zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie Robinson Scheveningen is onze uitvoering van het welbekende tv-programma Expeditie Robinson. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand. De deelnemers worden worden onderworpen aan verschillende proeven. De welbekende vuur- en de eetproef zullen natuurlijk niet ontbreken!

Beleving aan Zee organiseert Expeditie Robinson

Bij aankomst staan de instructeurs van Beleving aan Zee voor jullie klaar. Na een korte introductie worden de Expeditie Robinson deelnemers in teams van 5 personen verdeeld. Speel Expeditie Robinson slim en tactisch. Alle spelelementen van Expeditie Robinson zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! Zijn de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in...

Expeditie Robinson voor teambuilding

Expeditie Robinson Scheveningen is zeer geschikt als origineel bedrijfsfeest, leuk teamuitje, vrijgezellenactivitieit of speciaal voor teambuilding van een groep. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen? En wie beschikt er over ruimtelijk inzicht? Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor het behalen van de winst. Expeditie Robinson is één van onze populairste teambuildingactiviteiten van dit moment.

Expeditie Robinson bij Beleving aan Zee

Afhankelijk van budget en tijd is het fijn als er iets te kiezen valt. Daarom bieden we drie varianten Expeditie Robinson aan: BudgetCompleet en XL. Weten welke variant geschikt is voor uw groep? Neem contact op via het formulier. 
Expeditie Robinson kan in Scheveningen worden georganiseerd. Maar ook Kijkduin en Hoek van Holland kunnen het toneel zijn van dit originele uitje. Expeditie Robinson is mobiel, dus flexibel inzetbaar ook op een locatie naar keuze.

Compleet verzorgd personeelsuitje aan het strand

Expeditie Robinson Scheveningen kan met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Wij werken samen met verschillende strandtenten. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van de wensen voor het bedrijfsuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken de juiste keuze. Beleving aan Zee geeft je de kans om Expeditie Robinson van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen. Expeditie Robinson is ook zéér geschikt voor vriendengroepen, een familiedag of als vrijgezellenfeest.

Onze activiteiten

Recensies

Eliane Admiraal

Expeditie Robinson bij DOK Amsterdam met 80 personen tijdens de teamdag van het OLVG was een groot succes! Organisatie zeer professioneel, goed in improviseren en erg leuke afwisseling in activiteiten. Iedereen heeft genoten! Bedankt.

Martine Van Leeuwen

Met ons personeelsuitje hebben wij expeditie robinson gespeeld bij Beleving aan Zee. Een super leuke ervaring. Leuke spellen en op een perfecte locatie. Een echte aanrader :)

Debora Rademaker

Met 9 meiden hebben wij als activiteit in het kader van een vrijgezellenfeest Expeditie Robinson bij Jeroen gedaan. We waren een klein half uur te laat, maar dit was geen probleem. We hebben super leuke en diverse activiteiten gedaan. Ook als je niet heel sportief bent, is het erg leuk om te doen. Je wordt vanzelf fanatiek en er is voor ieder wat wils. Het helpt ook mee dat Jeroen de activiteiten enthousiast en met humor begeleid heeft, waardoor er al snel een gezellig en leuk sfeertje ontstond. Als afsluiting nog drankjes bij strandtent de Waterreus gedronken, wat ook goed geregeld was. Absoluut een aanrader!

Rinse Elgersma

We hebben een fantastische Expeditie Robinson middag gehad onder begeleiding van Jeroen! Echt een aanrader voor een competitieve teambuilding sessie!

De volgende bedrijven gingen u voor: