070 221 0359
TopTop 3 teamuitjesteamuitjes Werken bij? 1 Over ons FAQ Contact

Onze teamuitjes

Recensies

W. Jb

Topbedrijf! Fijn team, afspraken worden nagekomen, heldere communicatie, enthousiaste begeleiding!

Martine Van Leeuwen

Met ons personeelsuitje hebben wij Expeditie Robinson gespeeld bij Beleving aan Zee. Een super leuke ervaring. Leuke spellen en op een perfecte locatie. Een echte aanrader :)

Marlies Bilham

Terugblik van de Expeditie Robinson Sun teambuilding op 10 mei 2022. Aan het strand zijn was gewoon geweldig, het weer had niet beter kunnen zijn, de deelnemers hadden zoveel plezier, veel creativiteit (sommigen noemen het valsspelen) en competitie! En het ERS-team was zeer effectief in het behouden van controle en erg vriendelijk. Ik zou deze activiteit en de diensten van Belving aan Zee aanbevelen, het was een hele positieve ervaring :-)

Andrea van Ballekom

In 1 woord..TOP! Afgelopen weekend hebben wij als damesvoetbalteam 2 leuke teamuitjes gehad via Beleving aan Zee. De communicatie voorafgaand verliep heel soepel en duidelijk en ook was duidelijk wat we mochten verwachten. De organisatie tijdens de activiteiten zelf was goed en de sfeer was heel gezellig en ontspannen. Voor beide activiteiten was Beleving aan Zee onze gastheer. Complimenten voor hen!

Rinse Elgersma

We hebben een fantastische Expeditie Robinson middag gehad onder begeleiding van Jeroen! Echt een aanrader voor een competitieve teambuilding sessie!

Hendrik Verhoef

Teamuitje Scheveningen - Leuke organisatie met leuke mensen! Aanrader! Afgelopen tweede pinksterdag met vrienden, ondanks de plensbui, toch een fantastische middag gehad.

Erik

Robinson teamuitje op Scheveningen - Top dagje op het strand Geweldig de wandelende 'A'! super grappig! Goede communicatie en top georganiseerd.

Allegra Aliassime

We hadden de Teambuilding-ervaring voor een groep geboekt en ze vonden het absoluut geweldig. We kozen voor Expeditie RobinSun en het was geweldig voor iedereen die meedeed. Het team van Beleving aan Zee was vriendelijk en motiverend. Ik kan dit alleen maar aan iedereen aanbevelen.

Kathelijne Soydan

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond Beleving aan Zee een fijne club om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Expeditie RobinZon was ook erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Eliane Admiraal

Expeditie Robinson bij DOK Amsterdam met 80 personen tijdens de teamdag van het OLVG was een groot succes! Organisatie zeer professioneel, goed in improviseren en erg leuke afwisseling in activiteiten. Iedereen heeft genoten! Bedankt.

Nancy Van Der Zijden

Wij hebben met ons bedrijf Outdoor Valley een hele leuke teamdag gehad met Beleving aan Zee! Alles was goed geregeld en de spellen/opdrachten waren top!

Liduin Mooie

Voor een teamuitje hebben we de Expeditie Robinson in Scheveningen geboekt. De begeleiding vanuit Beleving aan Zee was helemaal goed! Ze sluiten goed aan bij de groep en zijn flexibel. Ook de communicatie van te voren verliep prima en duidelijk. Het was een hele leuke en geslaagde middag. Iedereen van de groep was fanatiek en vond het een leuk teamuitje in Schevenigen. Tot volgend jaar :-)
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje