• en
  • de

Onze Top 3 klassenuitjes aan het strand

De top 3 meest populaire klassenuitjes aan het strand van Scheveningen, Hoek van Holland, Kijkduin, Zandvoort en Katwijk. Sportieve schooluitjes naar het strand!

Expeditie RobinZon klassenuitje

#1 - Expeditie RobinZon

Origineel schooluitje, met school naar zee! Op het strand kunnen we iedereen tegelijk kwijt. Het schooluitje Expeditie RobinZon op het strand heeft als doel om de leerlingen met elkaar vertrouwd te laten raken en om kennis te maken. Samenspel en het scheppen van teamgeest staan hierin centraal. Natuurlijk zal er veel worden gelachen, en is het plezier dat de studenten beleven mooi meegenomen. Dankzij een team van professionele instructeurs en ervaren begeleiders wordt de schooldag aan zee of klasuitstap op het strand een prima middag.

Expeditie RobinZon klassenuitje Indoor Winteraanbod
Expeditie Scheveningen klassenuitje

#2 - Expeditie Scheveningen

Origineel schooluitje waarin teamgeest en plezier centraal staan! Misschien heb je na het zien van het televisieprogramma zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie Scheveningen is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand.

Expeditie Scheveningen klassenuitje Indoor Winteraanbod
Beach Games klassenuitje

#3 - Beach Games

Competitief variabel strandspel, gebaseerd op de zeskamp. De Beach Games zijn een uitstekend middel om op een sportieve en gezellige manier te genieten van strand en zee. Bij veel onderdelen van de Beach Games is samenwerking essentieel. Wij kunnen de spellen aanpassen aan de samenstelling van de groep.

Beach Games klassenuitje Indoor Winteraanbod
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje