Home » Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Geheel verzorgde bedrijfsuitjes in Scheveningen

Beleving aan Zee organiseert het hele jaar door bedrijfsuitjes in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Wij bieden complete arrangementen voor personeelsfeesten en andere zakelijke evenementen voor groepen van 5 tot 500 personen. Of zélfs meer!

Ruim aanbod groepsuitjes Scheveningen

Er is een ruim aanbod workshops en activiteiten beschikbaar. Een bedrijfsuitje kan desgewenst met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Beleving aan Zee is partner met een groot aantal strandtenten in Scheveningen waardoor we voor ieder gezelschap en budget de juiste locatie kunnen bieden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Een veel gekozen en leuk bedrijfsuitje is Expeditie Robinson. Bekijk ons ruime aanbod van workshops op deze pagina. Maak gebruik van het formulier bij het betreffende item. We ontvangen u graag snel aan zee!

Lees verder »

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Voor grotere groepen biedt Beleving aan Zee een uitgebreid aanbod van activiteiten en workshops. Dankzij een ruime variatie binnnen ons aanbod van strandactiviteiten kan er naar hartelust worden gecombineerd met workshops en activiteiten op en rondom het strand van Zuid-Holland. Zo is er voor ieder wat wils en wordt een bedruifsuitje in Scheveningen een plezierige belevenis aan het strand om niet te vergeten. 

Op zoek naar een geschikte locatie en activiteit voor een bedrijfsuitje in Scheveningen? 

Binnenkort een bedrijfsuitje in Scheveningen organiseren? Belevening aan zee verzorgt het graag! Tijdens onze bedrijfsuitjes aan zee kan het personeel even heerlijk met je blote voeten in het zand woelen. Beleving aan Zee beschikt over een ruime ervaring m.b.t. het organiseren van bedrijfsuitjes in Scheveningen. We zijn trots tientallen postieve reviews en geslaagde stranddagen. Wat de wens ook is, Beleving aan Zee weet zeker dat u een geschikte activiteit of workshop zult vinden in ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes in Scheveningen.

Leuk en actief bedrijfsuitje? 

Uw collega's zullen u dankbaar zijn waneer u kiest voor een dagje aan het strand. Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van evenementen en belevenissen op en rondom het strand in de regio Den Haag. We zijn een lokaal bedrijf en daardoor honderd procent betrokken bij al onze klanten. We maken het onze speciale zorg om uw personeelsfeest, bedrijfsuitje of ander zakelijk evenement, tot een succes te maken. Er is voor ieder wat wils en iedereen zal evenveel plezier beleven!

Kies Beleving aan Zee voor een professioneel georganiseerde dag op het strand 

Ons team bestaat uit een mix van enthousiastelingen, die gek zijn op het strandleven! We houden van mensen, en beschikken over technische kennis over sport en teambuilding. Met kennis over professionele apparatuur, teambuilding, plezier en beweging, kunnen we de kwaliteit waarborgen en maken elk bedrijfsuitje tot een succes! Je bent heerlijk bezig met sport of spelactiviteiten op het strand. Of gewoon lekker relaxed met collega's ontspannen op het strand. Het kan allemaal. Laat Beleving aan Zee u begeleiden op een actievolle, ontspannen of creatieve dag. Vol plezier en spel met uw collega's op het strand. Beleving aan Zee is in staat om grote groepen professioneel te ontvangen en te begeleiden op het strand van Scheveningen.

Het bedrijfsuitje is pas compleet met een heerlijke BBQ! 

Wij werken samen met verschillende strandpaviljoenen in Scheveningen en Kijkduin met ieder zijn eigen stijl. Van hip tot beach look, voor ieder wat wils. Door onze samenwerking met een groot aantal strandtenten kunnen wij voor elk budget en groepsgrootte een scherp geprijsd aanbod op maat doen. Wilt u na een actieve- of creatieve workshop van koffie, lunch of diner (BBQ) met uitzicht over zee te genieten, dan adviseert en bemiddelt Beleving aan Zee graag. Tot nu toe is gebleken dat wij altijd een passend assortiment hebben weten samen te stellen. We zijn u graag van dienst! Neem contact met ons op, informeer ons over uw wensen op het gebied van sfeer en budget en wij helpen u een passende keuze te maken.

1001activiteiten.nl

De website 1001activiteiten.nl brengt vraag en aanbod samen op het gebied van de leukste bedrijfsuitjes die er zijn. Met hun motto Voor elke gelegenheid een activiteit wordt een uitgebreid aanbod gegeven van allerlei team-, personeels- en bedrijfsuitjes. Via een handig keuzemenu dat precies de goede vragen stelt, wordt zo duidelijk, snel en gemakkelijk een compleet en gevarieerd aanbod van alle bedrijfsuitjes naar wens aangeboden. Ook voor bedrijfsuitjes in Scheveningen. Lees meerRecensies:

J Klink

Hey Jeroen, bedankt voor een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen alsnog!!! Onze groep heeft véél plezier gehad tijdens Expeditie Robinson in Scheveningen. Als HR-manager was ik verheugd te zien hoe de teamopdrachten met bevlogenheid werden uitgevoerd door iedereen binnen de organisatie. Het enthousiasme spatte ervanaf... dit alles onder de bezielende begeleiding van jullie coaches natuurlijk ;-) Binnenkort weer een teamuitje hoor! Of een personeelsfeest voor een jubilerend lid van de personeelsvereniging... let you know! Groet Joan

Kevin Brouwer

Verzorgt zeer leuke uitjes, regelt de zaken goed en denkt met de klant mee. Echt een aanrader voor een leuk groepsuitje.

Matthijs Rijkée

Met collega's een middag teambuilding aan het strand laten regelen door Beleving aan Zee. Ondanks het weer toch een goed geslaagde dag gehad met goede lunch en diner. Erg enthousiaste begeleiding bij onze activiteit. Vlotte communicatie. Aanrader!

Marjet Dijkstra

Met onze school 140 kinderen een totaal verzorgde dag gehad bij beleving aan zee. Alles was top geregeld ook zeer leuke enthousiaste instructeurs.

Erwin Jansen

Geweldig de wandelende 'A'! super grappig! Goede communicatie en top georganiseerd.

Vergaderarrangement
Lean

Vergaderarrangement Lean

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie met een leuke break? Een scherp geprijsd pakket inclusief: 4 uur gebruik van de vergaderruimte met uitzicht op zee, drankjes, lekkers en een inspirerende workshop.
Voor €65 pp (incl btw)

Lees verder

Vergaderarrangement
Lunch

Vergaderarrangement Lunch

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie met een leuke break en een heerlijke lunch? Een compleet pakket inclusief: 4 uur gebruik van de vergaderruimte, drankjes, lekkers, lunch en een inspirerende workshop.
Voor €90 pp (incl btw)

Lees verder

Vergaderarrangement
Deluxe

Vergaderarrangement Deluxe

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie met een heerlijke lunch, diner en leuke break? Een compleet verzorgde dag met 8 uur vergaderruimte, lunch, hapjes, drankjes en een inspirerende workshop.
Voor €110 pp (incl btw)

Lees verder

Vergaderarrangement
Lunch en diner

Vergaderarrangement Lunch en diner

Op zoek naar een mooie vergaderlocatie met een heerlijke lunch, diner en leuke break? Een compleet pakket met 8 uur vergaderruimte, lunch, 3 gangen diner, drankjes en een inspirerende workshop.
Voor €150 pp (incl btw)

Lees verder

Arrangement
Teambuilding

Arrangement Teambuilding

Op zoek naar een teamuitje met een leuke teambuilding activiteit? Een compleet pakket inclusief: een teambuilding activiteit, 2 drankjes en een heerlijke borrel. Een leerzame en leuke dag met je team op een unieke locatie.
Voor €50 pp (incl btw)

Lees verder

Arrangement
Vrijgezellendeal

Arrangement Vrijgezellendeal

Bekijk onze compleet verzorgde vrijgezellenfeesten. De leukste activiteiten met een gezellige borrel. Je kunt deze deal eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, high tea, lunch, Pier proeverij of heerlijk diner.
Vanaf €42,50 pp

Lees verder

Arrangement
Vriendinnendeal

Arrangement Vriendinnendeal

Op zoek naar een compleet verzorgde vriendinnendag? Een leuke activiteit met een gezellige borrel. Je kunt deze deal uitbreiden met een extra workshop, high tea, lunch of heerlijk diner.
Vanaf €42,50 pp

Lees verder

Arrangement
Vriendendeal

Arrangement Vriendendeal

Boek nu één van onze meest geboekte workshops en combineer het met een gezellige borrel. Je kunt deze deal eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, Pier proeverij, lunch of gezellig diner.
Vanaf €42,50 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring