Home » Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Geheel verzorgde bedrijfsuitjes in Scheveningen

Beleving aan Zee organiseert het hele jaar door bedrijfsuitjes in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Wij bieden complete arrangementen voor personeelsfeesten en andere zakelijke evenementen voor groepen van 5 tot 500 personen. Of zélfs meer!

Ruim aanbod groepsuitjes Scheveningen

Er is een ruim aanbod workshops en activiteiten beschikbaar. Een bedrijfsuitje kan desgewenst met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Beleving aan Zee is partner met een groot aantal strandtenten in Scheveningen waardoor we voor ieder gezelschap en budget de juiste locatie kunnen bieden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Een veel gekozen en leuk bedrijfsuitje is Expeditie Robinson. Bekijk ons ruime aanbod van workshops op deze pagina. Maak gebruik van het formulier bij het betreffende item. We ontvangen u graag snel aan zee!

Lees verder »

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Voor grotere groepen biedt Beleving aan Zee een uitgebreid aanbod van activiteiten en workshops. Dankzij een ruime variatie binnnen ons aanbod van strandactiviteiten kan er naar hartelust worden gecombineerd met workshops en activiteiten op en rondom het strand van Zuid-Holland. Zo is er voor ieder wat wils en wordt een bedruifsuitje in Scheveningen een plezierige belevenis aan het strand om niet te vergeten. 

Op zoek naar een geschikte locatie en activiteit voor een bedrijfsuitje in Scheveningen? 

Binnenkort een bedrijfsuitje in Scheveningen organiseren? Belevening aan zee verzorgt het graag! Tijdens onze bedrijfsuitjes aan zee kan het personeel even heerlijk met je blote voeten in het zand woelen. Beleving aan Zee beschikt over een ruime ervaring m.b.t. het organiseren van bedrijfsuitjes in Scheveningen. We zijn trots tientallen postieve reviews en geslaagde stranddagen. Wat de wens ook is, Beleving aan Zee weet zeker dat u een geschikte activiteit of workshop zult vinden in ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes in Scheveningen.

Leuk en actief bedrijfsuitje? 

Uw collega's zullen u dankbaar zijn waneer u kiest voor een dagje aan het strand. Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van evenementen en belevenissen op en rondom het strand in de regio Den Haag. We zijn een lokaal bedrijf en daardoor honderd procent betrokken bij al onze klanten. We maken het onze speciale zorg om uw personeelsfeest, bedrijfsuitje of ander zakelijk evenement, tot een succes te maken. Er is voor ieder wat wils en iedereen zal evenveel plezier beleven!

Kies Beleving aan Zee voor een professioneel georganiseerde dag op het strand 

Ons team bestaat uit een mix van enthousiastelingen, die gek zijn op het strandleven! We houden van mensen, en beschikken over technische kennis over sport en teambuilding. Met kennis over professionele apparatuur, teambuilding, plezier en beweging, kunnen we de kwaliteit waarborgen en maken elk bedrijfsuitje tot een succes! Je bent heerlijk bezig met sport of spelactiviteiten op het strand. Of gewoon lekker relaxed met collega's ontspannen op het strand. Het kan allemaal. Laat Beleving aan Zee u begeleiden op een actievolle, ontspannen of creatieve dag. Vol plezier en spel met uw collega's op het strand. Beleving aan Zee is in staat om grote groepen professioneel te ontvangen en te begeleiden op het strand van Scheveningen.

Het bedrijfsuitje is pas compleet met een heerlijke BBQ! 

Wij werken samen met verschillende strandpaviljoenen in Scheveningen en Kijkduin met ieder zijn eigen stijl. Van hip tot beach look, voor ieder wat wils. Door onze samenwerking met een groot aantal strandtenten kunnen wij voor elk budget en groepsgrootte een scherp geprijsd aanbod op maat doen. Wilt u na een actieve- of creatieve workshop van koffie, lunch of diner (BBQ) met uitzicht over zee te genieten, dan adviseert en bemiddelt Beleving aan Zee graag. Tot nu toe is gebleken dat wij altijd een passend assortiment hebben weten samen te stellen. We zijn u graag van dienst! Neem contact met ons op, informeer ons over uw wensen op het gebied van sfeer en budget en wij helpen u een passende keuze te maken.

1001activiteiten.nl

De website 1001activiteiten.nl brengt vraag en aanbod samen op het gebied van de leukste bedrijfsuitjes die er zijn. Met hun motto Voor elke gelegenheid een activiteit wordt een uitgebreid aanbod gegeven van allerlei team-, personeels- en bedrijfsuitjes. Via een handig keuzemenu dat precies de goede vragen stelt, wordt zo duidelijk, snel en gemakkelijk een compleet en gevarieerd aanbod van alle bedrijfsuitjes naar wens aangeboden. Ook voor bedrijfsuitjes in Scheveningen. Lees meerRecensies:

J Klink

Hey Jeroen, bedankt voor een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen alsnog!!! Onze groep heeft véél plezier gehad tijdens Expeditie Robinson in Scheveningen. Als HR-manager was ik verheugd te zien hoe de teamopdrachten met bevlogenheid werden uitgevoerd door iedereen binnen de organisatie. Het enthousiasme spatte ervanaf... dit alles onder de bezielende begeleiding van jullie coaches natuurlijk ;-) Binnenkort weer een teamuitje hoor! Of een personeelsfeest voor een jubilerend lid van de personeelsvereniging... let you know! Groet Joan

Kevin Brouwer

Verzorgt zeer leuke uitjes, regelt de zaken goed en denkt met de klant mee. Echt een aanrader voor een leuk groepsuitje.

Matthijs Rijkée

Met collega's een middag teambuilding aan het strand laten regelen door Beleving aan Zee. Ondanks het weer toch een goed geslaagde dag gehad met goede lunch en diner. Erg enthousiaste begeleiding bij onze activiteit. Vlotte communicatie. Aanrader!

Marjet Dijkstra

Met onze school 140 kinderen een totaal verzorgde dag gehad bij beleving aan zee. Alles was top geregeld ook zeer leuke enthousiaste instructeurs.

Erwin Jansen

Geweldig de wandelende 'A'! super grappig! Goede communicatie en top georganiseerd.

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring