• en
  • de

Pokeren - Wat is jouw poker face?

Hoe speel je en geniet je van dit klassieke Amerikaanse pokerspel? Een diepere ervaring van het spelen van poker met vrienden en ogenschijnlijk betrouwbare collega's. Speel een leuk of vriendschappelijke poker spel, of een strategisch spel als een professional. Met bluf. Beleving aan Zee organiseert de ultieme pokersetting. Misschien kun je wat je hebt geleerd, erna in praktijk brengen in het Scheveningse casino. 

Gezelschapspel Pokeren 

Het grote geld wordt verdiend met poker. Poker is niet alleen een kansspel, maar ook een psychologisch spel. Je moet behendig kunnen bluffen en inschatten wat er in het hoofd van je tegenstander omgaat. Het is niet voor niets dat veel pokeraars een zonnebril opzetten om zo min mogelijk non-verbale signalen prijs te geven. Omdat je aan het strand toch al je zonnebril op hebt, is het een makkelijke eerste stap naar onze professionele pokertafel.

Onder begeleiding krijg je les in de beginselen van dit strategische kansspel en bluf je jezelf een weg naar de grote prijzenpot. Je leert je vrienden of ogenschijnlijk betrouwbare collega's op een heel nieuwe manier kennen. Sigaartje erbij? Lekker drankje? Onze croupier verdeelt de kaarten. Aan een authentieke pokertafel. Het spel kan beginnen. 

Uitleg van het pokerspel en professionele begeleiding

Na een korte uitleg over de regels is het tijd om te gaan spelen. Dit onder toeziend oog van onze ervaren poker-coach. De duur van de workshop is 1,5 uur. 

 

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje