• en
  • de

Percussie, een originele workshop voor teamgeest

Alles draait om ritme, samenzijn en feest!

Gevoel voor ritme of juist niet? Laat je handen vrij, voel je onoverwinnelijk en geniet van een muzikale beleving aan zee! Dit is een super leuke activiteit om samen met je collega's, vrienden of familie te ervaren. Ritme is zo oud als de mensheid. Iedereen heeft 't. Wie een trommel ziet, wil erop slaan. Houd je vooral niet in, want tijdens deze workshop gaan alle remmen los. In de drumcirkel is iedereen gelijk.

Originele workshop voor teamgeest

Beleving aan Zee werkt voor deze percussieworkshop samen met een zeer getalenteerde muzikale duizendpoot die je meesleept in zijn enthousiasme! Wij geloven dat iedereen muzikaal is en benaderen muziek altijd vanuit een creatieve, praktische en vrolijke invalshoek. In deze workshop leeft het teamgevoel waarin je samen iets bereikt.

Wat houdt de workshop Percussie in?

De workshop kan aangeboden worden op diverse locaties onder andere in Scheveningen, Wassenaar, Kijkduin en Hoek van Holland. We gebruiken djembés om samen in een groove te komen. We spreken via de trommels. Improvisatie, intuïtie, verbondenheid, creativiteit en communicatie staan centraal. De workshop bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Je leert over het instrument zelf, maar leert hem vooral ook te bespelen. Er wordt uitgelegd hoe er geslagen moet worden en welke verschillende klanken er te maken zijn. 

Leuke groepsworkshop met ritme

De muzikale workshop Percussie heeft een ontspannen sfeer en de instructies worden op een humoristische wijze gebracht. De workshop Percussie Scheveningen is een absolute aanrader! Tijdens deze ontspannen workshop aan zee zul je tot de ontdekking komen dat iedereen ritme in zich heeft!

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

Recensies

Dina Verheyden

Vorige week de percussieworkshop gevolgd tijdens een familieweekend in Scheveningen. Het oversteeg mijn verwachtingen. Niet gedacht dat trommelen zo leuk kon zijn! Zelfs mijn schoonmoeder zat te genieten en dat gebeurt niet vaak!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje