• en
  • de

Kwal aan Tafel! Speel een soort "Wie is de Mol"

Een Spannende Tafelervaring in de stijl van Wie is de Mol

Teamervaring: Stap in de wereld van "Kwal aan Tafel", waar teamwork en samenwerking centraal staan. Ga de uitdaging aan met je teamgenoten terwijl je op zoek gaat naar de identiteit van de mysterieuze Kwal. Net als bij de bekende Nederlandse tv-show "Wie is de Mol" is dit spel een mix van rollen en raadsels, waarbij creativiteit en observatievermogen cruciaal zijn. Ben jij klaar om je vaardigheden te testen en de code te kraken?

Bedrijfsuitje Wie is de Mol = kwal aan tafel

Geef je volgende bedrijfsuitje een nieuwe dimensie met "Kwal aan Tafel". Dit spel biedt een ideale gelegenheid voor teambuilding en vertrouwensopbouw in een dynamische setting. Let op: de aanwezigheid van de Kwal, een sluwe saboteur, voegt een extra uitdaging toe aan het spel. Alleen degenen met scherpe instincten kunnen zijn tactieken ontcijferen en zegevieren.

Speurder in jezelf: Laat de detective in jezelf los terwijl je je verdiept in het meeslepende spel van "Kwal aan Tafel". Onderzoek elke aanwijzing en ontrafel de mysteries rond de identiteit van de Kwal. Blijf alert, want elke clue brengt je dichter bij de waarheid. Durf jij de uitdaging aan te gaan en als ultieme speurder uit de strijd te komen?

Zelf Wie is de Mol spelen | indoor

Bereid je voor op een spannende reis met "Kwal aan Tafel". Dit tafelspel is perfect voor indoor teambuilding-evenementen en biedt een volledig meeslepende ervaring, waarbij je de locatie naar wens kunt kiezen. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens het spel, zodat je volledig kunt genieten van het avontuur.

Gemakkelijk te organiseren: Ervaar het gemak van "Kwal aan Tafel", waarbij elk detail zorgvuldig wordt geregeld voor een naadloze ervaring. Of je nu kiest voor een locatie op kantoor of in een lokaal restaurant, wij passen ons aan jouw behoeften aan. Geniet van een onvergetelijk avontuur met je team, zonder gedoe.

"Kwal aan Tafel" biedt een unieke mix van spanning, strategie en teamwork, waardoor het een perfecte keuze is voor je volgende bedrijfsuitje of teambuilding-evenement. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en de overwinning te behalen? Het avontuur wacht op je. Speel het in Den Haag, Scheveningen, Hoek van Holland bij Rotterdam, in Noordwijk, Katwijk, Kijkduin, Wassenaar of Zandvoort. Bij jullie op locatie? Vraag ons naar de mogelijkheden ...

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

Recensies

Demi Otto

Met een bedrijfsuitje bij Beleving aan Zee geweest. Ze hebben een leuke middag aan spelletjes neergezet! Iedereen was erg enthousiast.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje