• en
  • de

Workshop Graffiti | een creatief uitje

Ben jij de nieuwe Banksy? Heb je altijd al een keer met speciale verf en inktstiften jezelf willen uitleven? Of met de groep iets ludieks willen doen? Dit kan tijdens de speciale kunstzinnige uitjes van Beleving aan Zee. Boek vandaag, leef je uit en laat de geest de vrij loop! Maak individueel of samen met werknemers een mixed media collage-kunstobject. Leer eerst van een professionele artiest de speciale technieken van calligrafie, action painting, spuitverf en meer. Daarna is het losgaan met verf en de collage-materialen.

Tijdens deze korte workshop van 1,5 uur worden eerst duo’s gevormd die 20 minuten de tijd krijgen om op papier een ontwerp te maken. Om vervolgens even kort met de spuitbussen te oefenen. Na het oefenen krijgen de deelnemers de kans om samen op een tafelblad (paneel van hout) of op een groot schilderdoek te painten. Hiervoor zijn o.a. spuitbussen, stencils en speciale verfstiften aanwezig*.

*Alle materialen zijn op waterbasis en daardoor ideaal voor binnengebruik.
 

Graffiti workshops Den Haag 

De deelnemers gaan aan de slag met verschillende verf en inktstiften om individueel of in setjes van 2 personen een eigen street art tafel of paneel te maken. Uiteraard neem je de kunstwerken na afloop mee naar huis. Mooi voor aan de muur thuis of op kantoor. Bijvoorbeeld, een Ikea-tafeltje kan flink onder handen genomen tijdens deze creatieve graffiti-workshop bij Beleving aan Zee. Eigenlijk met alles dat voor handen is! Neem als Banksy de spuitbus ter hand, pak de kwast en spetter met verf als Herman Brood.

Mixed Media & Managementtechnieken

Je maakt een straatkunst-object met spuitbus, verschillende soorten verf en inktstift. Dit creatieve proces lijkt op action painting, en is een creatief proces waarbij alles mogelijk is. Alles mag! De graffiti-workshop is als managementtechniek een waardevolle workshop om mee buiten het kader te denken. Ook kan ervoor worden gekozen om samen in groeps- of teamverband aan een kunstobject te werken, goed voor teamspirit. Jullie werken dan bijvoorbeeld gezamelijk aan een collage-kunstwerk (mixed media art). Het eindresultaat neem je mee naar kantoor voor aan de wand.

Specificaties workshop graffiti

Als ondergrond tijdens de graffiti- of streetart-workshop, worden Ikea-tafeltjes, houten panelen (max. afmeting 80 x 60 cm) of canvas gebruikt. De graffiti-workshop kan zowel buiten op het strand, als binnen in een strandtent. De graffiti workshop duurt max. 2 uur. Deze activiteit kan met een lekkere lunch of BBQ bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken worden gecombineerd. Mogelijke strandlocaties voor de workshop graffiti zijn: Scheveningen, Katwijk, Zandvoort, Noordwijk, Hoek van Holland en Kijkduin. Maar de workshop kan ook bij u op locatie worden georganiseerd. Bij de organisatie van deze workshop wordt rekening gehouden met mogelijk slecht weer. De offerte is op basis van minimaal 10 deelnemers per workshop. Wij bieden u graag een staffelkorting bij hogere aantallen deelnemers. 

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje