• en
  • nl
  • de

Fietstocht Scheveningen

Ontdek Scheveningen op een ontspannen manier! Maak een relaxte fietstocht met je vrienden of collega's. We fietsen op gemakkelijke stadsfietsen op een rustig tempo door Scheveningen. Hierbij bekijken we het oude vissersdorp, de omgeving van de Haven, de Pier en het Kurhaus. Je maakt de tocht onder begeleiding van een gids die je onderweg meeneemt langs een stukje geschiedenis, maar er worden ook leuke hedendaagse feitjes belicht.

De Fietstocht Scheveningen kan met veel leuke activiteiten worden uitgebreid

Vraag ons naar de kosten en mogelijkheden. Mogelijke uitbreidingen kunnen zijn:

  • Bezoek aan de visafslag (daar waar de vis van de boot aan land komt)
  • Complete visproeverij
  • Vis fileren
  • Haags bakkie bij een leuke koffietent
  • Picknick

Fietstocht Scheveningen Wassenaar

Scheveningen is betrekkelijk groot en deze oerhollandse badplaats kent dan ook vele facetten. Tijdens de Fietstocht door Scheveningen kunnen we dit in ongeveer 2 uur nauwelijks allemaal laten zien. Afhankelijk van waar je de fietstocht wilt beginnen zal onze gids leuke feiten en wetenswaardigheden over Scheveningen nu en vroeger vertellen. Scheveningen is van een vissersdorp uitgegroeid tot een plek met internationale faam. Voor toeristen beter bekend als The Hague Beach area. Ook Wassenaar kan tijdens de fietstocht onderdeel van de tour zijn. 

Fietsen door Scheveningen als groepsexcursie

Tijdens deze Scheveningen beleving, neemt onze gids je mee langs leuke en boeiende bezienswaardigheden in Scheveningen. We kunnen deze tour volledig afstemmen op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld uit een informatieve tocht of meer een plezierige fietstocht. Meer teamspirit creëren? Dat kan! Beleving aan Zee kent het positieve effect van teamactiviteiten op het groepsgevoel. We organiseren regelmatig coaching voor bedrijven aan het Scheveningse strand. Vertel ons je idee voor deze fietstour, dan houden we hier rekening mee en passen we je wensen in het programma toe.

Duur van Fietstocht Scheveningen:

Fietstocht Scheveningen duurt ongeveer 2 uur (dit is zonder de uitbreidingen).

Onze activiteiten

De volgende bedrijven gingen u voor: