• en
  • de

Archery Tag - Compleet arrangement

Teamspirit & competitie op het strand van Scheveningen

Archery Tag is een leuke en spannende activiteit die wij hoofdzakelijk aanbieden op Scheveningen strand. Maar Archery Tag is een activiteit die ook gemakkelijk elders op locatie kan worden aangeboden. Het is een van de meest populaire en actievolle activiteiten die maandelijks door Beleving aan Zee wordt georganiseerd.

Wat houdt de activiteit Archery Tag in?

Wat staat jullie te wachten tijdens deze competitie tussen collega's of vrienden? We starten na een korte speluitleg met enkele schietoefeningen zodat iedereen veilig met pijl en boog overweg kan. Hierna is het tijd voor ACTIE!

Archery Tag teambuilding Scheveningen

Het doel is om in teamverband de tegenstander uit te schakelen. Een goede strategie met je team is belangrijk om uit het vizier van je tegenstander te blijven. Spanning en sensatie gegarandeerd! Voor de veiligheid wordt het spel onder professionele begeleiding en met speciale maskers en armbescherming gespeeld.

Afhankelijk van het aantal mensen in de groep worden jullie in teams ingedeeld. Minimaal 4 en maximaal 10 personen per team. Jullie kunnen de groepen van tevoren maken, maar dit kan uiteraard ook ter plaatse. De duur van deze unieke spelactiviteit van Beleving aan Zee is ongeveer 1,5 uur.

Bonusronde Archery Tag!

Krijgen jullie er geen genoeg van? Dan kan je de bonusronde spelen! Benut de talenten in je team; wie buigt zich over het raadsel? Wie zoekt naar aanwijzingen (niet zonder gevaar)? Los de puzzel op en verdien extra punten!

  • De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen naar de wensen van jullie groep. De activiteit is dus geschikt voor iedereen die van avontuur houdt.
  • Wil je Archery Tag combineren met een van onze andere activiteiten? We zijn flexibel in het samenstellen van de ideale bedrijfs- of speldag. Er is voor ieder wat wils. 

Compleet arrangement bedrijfsuitje  

Archery Tag combineren met eten en/of drinken? Dan adviseren of bemiddelen wij graag met de strandtenten en beachclubs die het beste bij jouw wensen aansluiten. Archery Tag kan gemakkelijk met een drank-, lunch-, of dinerarrangement worden gecombineerd. Beleving aan Zee organiseert het in een strandtent naar keuze. Elke beachclub heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij adviseren bij het maken van de juiste keuze. Archey Tag is ook zeer geschikt voor vriendengroepen, een familiedag en vrijgezellenfeesten.

Archery Tag huren?

Vraag naar de mogelijkheden om Archery Tag op locatie te organiseren.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

Recensies

Eline Driesse

Wij hebben met ons studententeam een erg leuke activiteit Archery Tag gehad. Toen we aankwamen regende het helaas, maar de organisatie was zo flexibel genoeg om een half uurtje later te beginnen wanneer de regen stopte, erg prettig!

Henry Tel

Gezellig middag gehad met enthousiaste en goede begeleiding. We hadden Powerkiten besteld maar door de afwezigheid van harde wind was men zo flexibel om voor Archery Tag te gaan. Achteraf toch nog genoeg wind waardoor we allebei hebben gedaan wat de perfecte combinatie was!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje