• en
 • de

WinterXperience Scheveningen bedrijfsuitje

De WinterXperience is een originele invulling van een bedrijfsevenement of bedrijfsuitje tijdens de winter. Vraag ons de WinterXperience Scheveningen bij u op locatie te organiseren. Dit bedrijfsfeest is gezellig, maar ook uitermate geschikt voor teambuilding. Ideaal om werknemers na de kerstvakantie opnieuw te laten ontmoeten, of gewoon voor een sfeervol samenzijn. Een bedrijfsuitje in de winter in ontspannen sfeer, kan met muziek, lekker eten en drinken worden gecombineerd. Tevens kan een indoor uitje met diverse creatieve workshops en orginele indoor activiteiten worden aangekleed. 

Indoor teambuilding bedrijfsuitje?

Onderstaand is een samenstelling van een dag. Een voorbeeldprogramma van de WinterXperience:

16:30 - Glühwijn, Cava of warme chocolademelk

17:00 - Activiteit: "Robinson aan Tafel" of "Kwal aan tafel" in winters thema

19:00 - Stamppotbuffet, Winterse BBQ Buffet of 3-gangen diner met 3 uur drankarrangement*

22:00 - Einde

* Elke locatie heeft eigen invulling mbt het eten en drinken

Originele locatie?

Wij werken o.a. samen met onderstaande exclusieve locaties veelal in Scheveningen en Den Haag:

 • Bleyenberg
 • Luden
 • Parker bistrobar
 • De Waterreus
 • Suzy Q
 • Buitenhuis (Valkenburg)
 • Zomers (Katwijk)
 • Uw eigen bedrijfslocatie

Kom tijdens de wintermaanden met uw bedrijf naar zee, want in Scheveningen, Den Haag is voldoende te beleven! Beleving aan Zee organiseert het hele jaar door op professionele wijze uitjes voor bedrijven en particulieren, aan zee. Wat dacht u van een bedrijfsfestival op locatie na de kerstvakantie? Beleving aan Zee creëert de ideale gelegenheid voor uw werknemers om opnieuw te ontmoeten en het nieuwe jaar met een frisse start te beginnen. 

Bedrijfsuitje WinterXperience Scheveningen

Hilarisch of origineel winter bedrijfsuitje? De WinterXperience is leuk wanneer u met uw bedrijf of organisatie, met een grote groep, naar het strand wilt komen. Zoals de naam van ons bedrijfsuitje WinterXperience al doet vermoeden, wordt Scheveningen het winterse decor van dit uitje met collega's. Ook tijdens de kerstdagen wordt dit uitje volop geboekt. We maken er een mooie kerstbeleving voor uw personeel van!

Winter bedrijfsuitje Xperience - Totaal

Het strand, de pier, de haven, Scheveningen dorp, een beachclub en de boulevard, kunnen het toneel vormen voor een winterqueeste. De groep wordt uitgedaagd, en zal als team inspanningen moeten leveren om winnaar te worden van dit hilarische bedrijfsuitje. De WinterXperience Scheveningen is een totaalbeleving en de ultieme test, waarbij samenwerking, kennis en doorzettingsvermogen belangrijk zijn, maar ook lol en plezier centraal staan.

Dit bedrijfsuitje is geschikt voor de wintermaanden en heeft zowel indoor als outdoor elementen. Het is een all-inclusive uitje dat ook flexibel is samen te stellen uit verschillende activiteiten.

Wanneer je graag lekker binnen blijft:

Wanneer je van de frisse lucht wilt genieten:

All-inclusive bedrijfsuitje winter

Beleving aan Zee verzorgt het hele jaar door personeelsfeesten, bedrijfsuitjes of andere zakelijke evenementen. Voor een all-inclusive corporate event bent u hier goed. Wij beschikken over E-facturatie en ook helpen wij u gebruik te maken van de WKR-regeling voor bedrijven.

Onze specialiteit is de totaalverzorging van originele workshops en bedrijfsuitjes aan en op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland, Katwijk of Kijkduin. Maar ook voor een bedrijfsfestival op locatie of voor een evenement voor bedrijven kiest u Beleving aan Zee. Wij zijn gespecialiseerd in grote groepen. Vraag ons vervoer en catering te organiseren, of om een inspirerende vergaderlocatie aan zee. Afwisselend kunnen hierbij spel, coaching, energizers of teambuilding worden aangeboden. Wij verzorgen dit van A tot Z. Een compleet verzorgd groepsarrangement is beschikbaar in diverse prijsklassen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

 • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
 • Teambuilding & plezier gegarandeerd
 • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
 • Grote groepen: 500+ personen
 • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje