• en
  • de

REstart Your Company!

Bedrijfsevenement Scheveningen

REstart Your Company is een evenement in Scheveningen waarop collega’s elkaar herontmoeten. Iedereen zit inmiddels al meer dan een jaar thuis, we zijn genoodzaakt te videobellen met collega’s en missen de gezellige praatjes bij het koffiezetapparaat. In samenwerking met Oude Kerk Evenementen komen we daarom met dit toffe evenement. Een dag vol activiteiten en sociale momenten. Een reboot voor je bedrijf en zeker voor je werknemers. Elkaar opnieuw ontmoeten na een jaar van alleen online ontmoetingen.

Evenement vol teambuilding, ook mogelijk op eigen locatie!

REstart Your Company bestaat uit REmeet, REbuild enREtaste. Deze kun je zelf aanvullen naar wens. Tijdens de REmeet starten we de dag letterlijk met het herontmoeten van de collega’s door middel van ludieke speeddate sessies. Vervolgens gaan we REbuilden op het strand met toffe teambuilding activiteiten. We sluiten de dag af met een uitgebreid diner aan lange tafels in een unieke en sfeervolle locatie in de Oude Kerk van Scheveningen. Het is ook mogelijk het evenement op jullie eigen bedrijfslocatie te organiseren, wat belastingvoordeel met zich meebrengt.

Kijk voor meer informatie op restartyourcompany.nl

Recensies

Willems Verwoerd

Bedrijfsevenement op locatie geboekt, deze teamdag organiseren leek me een hele klus, maar werd goed georganiseerd door Beleving aan Zee. En na lange tijd afwezig door corona, eindelijk weer een leuk samenkomen voor ons bedrijf. Toppers!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje