• en
  • de

REmeet

Speeddate sessies met collega's

Tussen de deelnemers aan de speeddate-sessies staat een computerscherm. Aan weerszijden nemen de werknemers plaats. Het computerscherm is niet echt, maar van bordkarton. Dit als knipoog naar de afgelopen tijd waarin alle meetings tot bijna vervelens toe online waren. Eindelijk kijk je deze keer live in de ogen van jouw collega aan de andere kant van de tafel.

Collega's hebben elkaar lang niet live gezien. Laten we elkaar opnieuw ontmoeten!
De professionele begeleiding van ons organisatiebureau en de tafelkaartjes zullen ervoor zorgen dat er geen ongemakkelijke stiltes vallen. Er zullen uitéénlopende onderwerpen worden besproken, zodat iedereen kan reageren. Specifieke gespreksonderwerpen vanuit de werkgever, uw bedrijf, kunnen in de sessie worden verwerkt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Origineel teamuitje waarin communicatie & (her)ontmoeten centraal staan

REmeet dat zijn ludieke speeddate sessies speciaal ontwikkelt om elkaar na lang thuiszitten opnieuw te ontmoeten. Dit REmeet bedruifsuitje is zeer geschikt als teamuitje, werkuitje met collega's of als teambuildingsactiviteit voor uw werknemers of expats. Een beetje frisse wind door de zaak kan geen kwaad. Beleving aan Zee weet de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen. REmeet kunt u boeken als uitje aan zee, of kan desgewenst op eigen locatie plaatsvinden. 

Beleving aan Zee organiseert Speed-Dating-Sessions

Dit personeelsuitje of bedrijfsdag kan op elke mogelijke locatie worden georganiseerd. REmeet duurt naar gelang de groepsgrootte ongeveer 1,5 tot 2 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met 1 van onze andere strandactiviteiten en met één van de drank-, lunch- of dinerarrangementen bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken. Afhankelijk van de wensen voor het werkuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze bedrijfsuitjes

Recensies

Fresh Events

Waar is het feestje!? Nou aan zee dus met Beleving aan Zee van Jeroen! Leuk (ont)spannen(d) dagje gehad met het hele team van Fresh Events.

Demi Otto

Met een bedrijfsuitje bij Beleving aan Zee geweest. Ze hebben een leuke middag aan spelletjes neergezet! Iedereen was erg enthousiast.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje