• en
  • de

Onze Top 5 vrijgezellenuitjes aan het strand

De top 5 meest populaire vrijgezellenuitjes aan het strand van Scheveningen, Hoek van Holland, Kijkduin, Zandvoort en Katwijk. Vrijgezellenfeest bij Beleving aan Zee!

Expeditie Scheveningen vrijgezellen

#1 - Expeditie Scheveningen

Op zoek naar een stoer vrijgezellenfeest? Houdt de vrijgezel wel van fanatieke strijd, back to basic en wil hij/zij graag winnen? Stop dan maar met zoeken! Ga voor het vrijgezellenuitje 'Expeditie Scheveningen’, deze is zeer populair en valt altijd in de smaak.

Expeditie Scheveningen vrijgezellenuitje Indoor Winteraanbod
Workshop Cocktail Shaken vrijgezellenuitje

#2 - Workshop Cocktail Shaken

Een lekkere workshop Cocktail Shaken! Wil jij je vrijgezellenfeest nog gezelliger maken dan dat het al is? Dan zijn cocktails precies wat jij nodig hebt! Kom lekker genieten van deze fantastische dag met je voeten in het zand, een koude cocktail in de hand en het mooie uitzicht over zee. Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails. Let’s shake it!

Workshop Cocktail Shaken vrijgezellenuitje
Expeditie RobinZon vrijgezellenuitje

#3 - Expeditie RobinZon

Origineel vrijgezellenuitje waarin teamgeest en plezier centraal staan. Misschien heb je na het zien van het televisieprogramma zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie RobinZon is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand.

Expeditie RobinZon vrijgezellenuitje Indoor Winteraanbod
Escape The Beach vrijgezellenuitje

#4 - Escape The Beach

Spectaculair teamspel op het strand van Scheveningen. Je moet er nu écht aan gaan geloven: je beste vriend of vriendin gaat trouwen. Hartstikke leuk voor hem of haar natuurlijk, maar dat laat jij als getuige niet zonder slag of stoot aan je voorbijgaan: eerst moet er nog een knallend vrijgezellenfeest gevierd worden. Dat kan op de prachtige locatie van Scheveningen.

Escape The Beach vrijgezellenuitje Indoor Winteraanbod
Archery Tag vrijgezellenuitje

#5 - Archery Tag

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met Archery Tag vrijgezellenfeest. Archery Tag is een combinatie tussen paintball en trefbal, alleen dan met pijl en boog. Beleving aan Zee organiseert dit op het geweldige strand van Scheveningen. Maar speciaal voor alle vrienden is deze spannende activiteit ook op locatie te geven. Het is een van de meest populaire en actievolle activiteiten die maandelijks door Beleving aan Zee wordt georganiseerd! Dus perfect voor jullie vrijgezellenparty.

Archery Tag vrijgezellenuitje Indoor Winteraanbod
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje