• en
  • de

Archery Tag

Archery Tag op het strand van Scheveningen

Haal de Robin Hood in jezelf naar boven met Archery Tag vrijgezellenfeest. Archery Tag is een combinatie tussen paintball en trefbal, alleen dan met pijl en boog. Beleving aan Zee organiseert dit op het geweldige strand van Scheveningen. Maar speciaal voor alle vrienden is deze spannende activiteit ook op locatie te geven. Het is een van de meest populaire en actievolle activiteiten die maandelijks door Beleving aan Zee wordt georganiseerd! Dus perfect voor jullie vrijgezellenparty. Maar vergeet niet de bachelor heel te laten!

Wat houdt de activiteit Archery Tag in?

Wat staat jullie te wachten tijdens deze competitie tussen alle aanwezigen op het vrijgezellenfeest? We starten na een korte speluitleg met enkele schietoefeningen zodat iedereen veilig met pijl en boog overweg kan. Hierna is het tijd voor ACTIE!

Spanning en sensatie gegarandeerd! Voor de veiligheid wordt het spel onder professionele begeleiding en met speciale maskers en armbescherming gespeeld. Zo voorkomen we blauwe plekken op de bruiloft en blijven we vrienden met elkaar!

Jullie worden in teams ingedeeld. De grootte van de teams hangt af van het aantal mensen in de groep (minimaal 4 en maximaal 10 personen per team). Jullie kunnen de groepen van tevoren maken, maar dit kan uiteraard ook ter plaatse. De duur van deze unieke spelactiviteit van Beleving aan Zee is ongeveer 1,5 uur.

Bonusronde Archery Tag! 

Zijn jullie nog steeds niet al jullie spanning en energie kwijt? Kies voor de bonusronde en ga er nog 1 keer goed voor. Laat nog 1 keer zien wie de beste zijn en dat voor eens en altijd zullen blijven! Benut de talenten in je team; wie buigt zich over het raadsel? Wie zoekt naar aanwijzingen (niet zonder gevaar)? Los de puzzel op en verdien extra punten!

De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen naar de wensen van jullie groep. De activiteit is geschikt voor iedereen die van avontuur houdt.

Wil je Archery Tag combineren met een van onze andere te gekke activiteiten? Dat kan, wij helpen je graag met het vinden van de perfecte combinatie voor jullie.

Archery Tag huren?

Liever een feest op locatie? Ook dat is mogelijk, geef aan wat je wensen zijn en wij denken met je mee!

Vraag naar de mogelijkheden

Compleet arrangement

Hebben jullie na deze activiteit trek gekregen? Of willen jullie je vrijgezellenfeest toch net wat leuker maken? Dat kan! Wij werken samen met verschillende strandtenten en beachclubs. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer, wij helpen jullie graag met het zoeken naar de juiste locatie voor jullie groep.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Eline Driesse

Wij hebben met ons studententeam een erg leuke activiteit Archery Tag gehad. Toen we aankwamen regende het helaas, maar de organisatie was zo flexibel genoeg om een half uurtje later te beginnen wanneer de regen stopte, erg prettig!

Henry Tel

Gezellig middag gehad met enthousiaste en goede begeleiding. We hadden Powerkiten besteld maar door de afwezigheid van harde wind was men zo flexibel om voor Archery Tag te gaan. Achteraf toch nog genoeg wind waardoor we allebei hebben gedaan wat de perfecte combinatie was!

Mirela Pachnikova

We vierden daar het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin en we hebben er echt van genoten! De spellen zijn leuk en boeiend! Het personeel is aardig en erg begripvol, gemakkelijk te communiceren en erg meegaand! Beveel het ten zeerste aan! 😊

Nikki Meijer

Op aanraden van iemand anders bij Beleving aan Zee Beach games gedaan voor een vrijgezellenfeest. In een paar woorden: actief, enthousiast personeel, goede sfeer, originele spellen, goede communicatie vooraf. Aanrader dus!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje