• en
  • nl
  • de

Expeditie RobinZon (Robinson uitje)

Origineel teamuitje waarin teamgeest en plezier centraal staan

Misschien heb je na het zien van het televisieprogramma zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie RobinZon is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand. De deelnemers worden onderworpen aan verschillende proeven. De welbekende vuurproef zal natuurlijk niet ontbreken.

Uniek op het strand van Scheveningen bieden wij ook de echte eetproef aan! Altijd een leuke opdracht voor de vrijgezel of manager van het gezelschap...

Beleving aan Zee organiseert Expeditie RobinZon

Bij aankomst staan de instructeurs van Beleving aan Zee voor jullie klaar. Na een korte introductie worden de Expeditie RobinZon deelnemers in teams van 5 personen verdeeld. Speel Expeditie RobinZon slim en tactisch. Alle spelelementen van Expeditie RobinZon zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! Zijn de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in...

Expeditie RobinZon voor teambuilding

Expeditie RobinZon is zeer geschikt als origineel bedrijfsfeest, leuk teamuitje, vrijgezellenactivitieit of speciaal voor teambuilding van een groep. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen? En wie beschikt er over ruimtelijk inzicht? Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor het behalen van de winst. Expeditie RobinZon is één van onze populairste teambuildingactiviteiten van dit moment. 

Expeditie RobinZon bij Beleving aan Zee

Afhankelijk van budget en tijd is het fijn als er iets te kiezen valt. Daarom bieden we drie varianten Expeditie RobinZon aan: BudgetCompleet en XL. Weten welke variant geschikt is voor jouw groep? Neem contact op via het formulier op deze pagina.
De Expeditie kan in Scheveningen worden georganiseerd. Maar ook Kijkduin en Hoek van Holland kunnen het toneel zijn van dit originele uitje. De Expeditie is mobiel, dus flexibel inzetbaar ook op een locatie naar keuze.

Compleet verzorgd personeelsuitje aan het strand

Expeditie RobinZon kan met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Wij werken samen met verschillende strandtenten. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van de wensen voor het bedrijfsuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze. Beleving aan Zee geeft je de kans om de Expeditie van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen. Expeditie RobinZon is ook zéér geschikt voor vriendengroepen, een familiedag of als vrijgezellenfeest.

Onze vrijgezellenuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor:

Unilever bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
AFAS bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Campina bedrijfsuitje
Politie bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Aegon teamsuitje
T-mobile teamuitje
Winford bedrijfsuitje