• en
  • de

Expeditie RobinZon (Robinson uitje)

Origineel vrijgezellenuitje waarin teamgeest en plezier centraal staan

Misschien heb je na het zien van het televisieprogramma zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie RobinZon is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand. De deelnemers worden onderworpen aan verschillende proeven. De welbekende vuurproef zal natuurlijk niet ontbreken.

Uniek op het strand van Scheveningen, bieden wij ook de echte eetproef aan! Altijd een leuke opdracht voor de vrijgezel of de manager van het gezelschap...

Beleving aan Zee organiseert Expeditie RobinZon

Bij aankomst staan de instructeurs van Beleving aan Zee voor jullie klaar. Na een korte introductie worden de Expeditie RobinZon deelnemers in teams van 5 personen verdeeld. Speel Expeditie RobinZon slim en tactisch. Alle spelelementen van Expeditie RobinZon zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! Zijn de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in...

Expeditie RobinZon vrijgezellenactivitieit

Expeditie RobinZon is zeer geschikt als origineel bedrijfsfeest, leuk teamuitje, vrijgezellenactivitieit of speciaal voor teambuilding van een groep. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen? En wie beschikt er over ruimtelijk inzicht? Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor het behalen van de winst. Expeditie RobinZon is één van onze populairste teambuildingactiviteiten van dit moment. 

Expeditie RobinZon bij Beleving aan Zee

Afhankelijk van budget en tijd is het fijn als er iets te kiezen valt. Daarom bieden we drie varianten Expeditie RobinZon aan: BudgetCompleet en XL. Weten welke variant geschikt is voor jouw groep? Neem contact op via het formulier op deze pagina.
De Expeditie kan in Scheveningen worden georganiseerd. Maar ook Kijkduin en Hoek van Holland kunnen het toneel zijn van dit originele uitje. De Expeditie is mobiel, dus flexibel inzetbaar ook op een locatie naar keuze.

Compleet verzorgd personeelsuitje aan het strand

Expeditie RobinZon kan met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Wij werken samen met verschillende strandtenten. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van de wensen voor het bedrijfsuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze. Beleving aan Zee geeft je de kans om de Expeditie van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen. Expeditie RobinZon is ook zéér geschikt voor vriendengroepen, een familiedag of als vrijgezellenfeest.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Debora Rademaker

Met 9 meiden hebben wij als activiteit in het kader van een vrijgezellenfeest Expeditie Robinson bij Jeroen gedaan. We waren een klein half uur te laat, maar dit was geen probleem. We hebben super leuke en diverse activiteiten gedaan. Ook als je niet heel sportief bent, is het erg leuk om te doen. Je wordt vanzelf fanatiek en er is voor ieder wat wils. Het helpt ook mee dat Jeroen de activiteiten enthousiast en met humor begeleid heeft, waardoor er al snel een gezellig en leuk sfeertje ontstond. Als afsluiting nog drankjes bij strandtent de Waterreus gedronken, wat ook goed geregeld was. Absoluut een aanrader!

Martine Van Leeuwen

Met ons personeelsuitje hebben wij Expeditie Robinson gespeeld bij Beleving aan Zee. Een super leuke ervaring. Leuke spellen en op een perfecte locatie. Een echte aanrader :)

Allegra Aliassime

We had booked the Team-building experience for a group, and they absolutely loved it. We chose the Expedition RobinSun and it was great for everyone who participated. The team of Beleving aan Zee was friendly and motivating. I can only recommend this to everyone.

Lotte

Gezellige en actieve dag met typische ER proeven zoals vuur maken, schat graven, eetproef. Erg leuk om met je vrienden/vriendinnen de competitie aan te gaan en je bent lekker op het strand!

Eliane Admiraal

Expeditie Robinson bij DOK Amsterdam met 80 personen tijdens de teamdag van het OLVG was een groot succes! Organisatie zeer professioneel, goed in improviseren en erg leuke afwisseling in activiteiten. Iedereen heeft genoten! Bedankt.

Barbara Kraai

Vrijdag 2 juni een leuke ochtend gehad verzorgd door Sam, Aimee en Esva van Beleving aan Zee. Wat een enthousiasme alle 3. En alles super goed geregeld. Expeditie Robinson is echt een aanrader. Ondanks dat de zon het liet afweten hebben we een top ochtend gehad.

Carina De Jong- Wegman

Afgelopen zaterdag het vrijgezellenfeestje voor mijn zus aan het strand laten regelen door Beleving aan Zee. Ondanks dat het onwijs koud was deze dag, hebben we een zeer geslaagde middag Expeditie Robinson gehad in Scheveningen! Super leuke proeven en spellen, variërend en voor iedereen goed te doen. Goeie en enthousiaste begeleiding tijdens de activiteit. Communicatie verloopt soepel. Aanrader!!

Mirela Pachnikova

We vierden daar het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin en we hebben er echt van genoten! De spellen zijn leuk en boeiend! Het personeel is aardig en erg begripvol, gemakkelijk te communiceren en erg meegaand! Beveel het ten zeerste aan! 😊

Kathelijne Soydan

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond Beleving aan Zee een fijne club om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Expeditie RobinZon was ook erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Marlies Bilham

Some feedback from the Expedition Robinson Sun team building 10th May 2022. Being at the beach front was just amazing, the weather couldn’t have been better, the participants had so much fun, lots of creativity (some call it cheating) and competition! And the ERS team were very effective in keeping control and very friendly. I would recommend this activity and the services of Belving aan Zee, it was a very positive experience all round :-)

J. Klink

Hey Jeroen, bedankt voor een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen alsnog!!! Onze groep heeft véél plezier gehad tijdens Expeditie Robinson in Scheveningen. Als HR-manager was ik verheugd te zien hoe de teamopdrachten met bevlogenheid werden uitgevoerd door iedereen binnen de organisatie. Het enthousiasme spatte ervanaf... dit alles onder de bezielende begeleiding van jullie coaches natuurlijk ;-) Binnenkort weer een teamuitje hoor! Of een personeelsfeest voor een jubilerend lid van de personeelsvereniging... let you know!

Susanne Stoker

Tijdens het vrijgezellenfeest voor mijn vriendin liet een ander evenementenbureau ons in de steek. Alles was blijkbaar geannuleerd, alleen waren ze dat 'even vergeten' door te geven. Daar sta je dan met 8 meiden in Scheveningen...zonder programma. Geen bureau natuurlijk die dit kon oplossen....GELUKKIG kwamen we bij Jeroen van Beleving aan Zee terecht. 1 telefoontje was genoeg. Hij twijfelde geen moment, schoof in zijn planning en regelde binnen een uur een super programma voor ons: Expeditie Robinson ! Competitie, hilarische, momenten, soms even flink nadenken: super gaaf. Tegen een zeer nette prijs. Laura & Siem waren gepassioneerde spelleiders. Twijfel niet en kies voor deze gepassioneerde mensen die er alles aan doen je dag onvergetelijk te maken. Nogmaals bedankt! Hartelijke groet, Susanne (Elburg)

Eveline

Zowel de organisatie achter de schermen als de begeleiding op de dag zelf waren goed geregeld door de mensen van Beleving aan Zee. Denken met je mee, reageren snel en zijn een enthousiast team. Na afloop uit alle drie de workshopgroepjes (schilderen, powerkiten, expeditie RobinZon) alleen maar positieve geluiden gehoord en de dag afgesloten met een heerlijk BBQ hapjes buffet bij Copacabana. We hebben met de afdeling een top middag gehad!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje