• en
  • de

Onze Top 5 bedrijfsuitjes aan het strand

De 5 meest populaire strand bedrijfsuitjes van Beleving aan Zee!

Expeditie RobinZon bedrijfsuitje

#1 - Expeditie RobinZon

Expeditie RobinZon is zeer geschikt als origineel bedrijfsfeest, leuk teamuitje, vrijgezellenactivitieit of speciaal voor teambuilding van een groep. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen? En wie beschikt er over ruimtelijk inzicht? Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor het behalen van de winst. Expeditie RobinZon is onze populairste bedrijfsuitje van dit moment.

Expeditie RobinZon bedrijfsuitje Indoor Winteraanbod
Escape The Beach bedrijfsuitje

#2 - Escape The Beach

De escape rooms zijn razend populair! Beleving aan Zee heeft Escape The Beach ontwikkeld. Een escape room variant op het leukste strand van Nederland: Scheveningen. Samen met je teamgenoten ben je lekker in de buitenlucht op een uitdagende missie. Groepen tot 50 personen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan dit spectaculaire, originele en unieke uitje. Iedereen in het team moet zijn steentje bijdragen aan het oplossen van puzzels en raadsels om verder te komen in de strijd. Met de gewonnen steekpenningen kun je tijdens het gezamenlijke finalespel proberen het raadsel van Scheveningen op te lossen.

Escape The Beach bedrijfsuitje
Wie is de Kwal bedrijfsuitje

#3 - Wie is de Kwal

Heb jij na het volgen van het zenuwslopende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ ooit zelf weleens willen weten hoe het is om de Mol of kandidaat te zijn? Is het echt zo moeilijk en frustrerend om erachter te komen wie de Mol is? Beleving aan Zee biedt jou de mogelijkheid om het zelf te ondervinden! Wie is de Kwal? is een spannend spel waarbij in teams opdrachten uitgevoerd worden en er tegelijkertijd op de Kwal wordt gejaagd. De opdrachten zijn uitdagend, spannend en intrigerend. Met een goede portie inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis weet jij misschien wel het spel te kraken!

Wie is de Kwal bedrijfsuitje Indoor Winteraanbod
Beach Games bedrijfsuitje

#4 - Beach Games

De Beach Games zijn een uitstekend middel om op een sportieve en gezellige manier te genieten van strand en zee. Bij veel onderdelen van de Beach Games is samenwerking essentieel. Wij kunnen de spellen aanpassen aan de samenstelling van de groep. Deze activiteit is perfect om op een sportieve en gezellige manier te ontspannen. Wil je de activiteit combineren met wat te eten en/of te drinken? Dan adviseren of bemiddelen wij graag met de strandtenten en beachclubs die het beste bij je wensen aansluiten.

Beach Games bedrijfsuitje
Expeditie Scheveningen bedrijfsuitje

#5 - Expeditie Scheveningen

Misschien heb je na het zien van het televisieprogramma zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie Scheveningen is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand. De deelnemers worden onderworpen aan verschillende proeven. De welbekende vuurproef zal natuurlijk niet ontbreken.

Expeditie Scheveningen bedrijfsuitje Indoor Winteraanbod
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje