• en
  • de

Speel met ons het unieke bedrijfsuitje Expeditie RobinZon indoor - Robinson aan Tafel

Expeditie Robinson Scheveningen

Beleving aan Zee organiseert al meer dan 10 jaar succesvol de Expeditie RobinZon. Nu is daar Robinson aan Tafel! Het is hetzelfde populaire Robinson-uitje uit Scheveningen, maar dan binnen, aan tafel. Deze expeditie is niet aan plaats gebonden en is eenvoudig te organiseren bij u op locatie.

De succesformule die dit teamuitje groot maakte, is toegepast in deze speciale en originele indoor-editie. Maar ook op het terras bij goed weer is het zéér geschikt. Deze tafelvariant van dit avonturenspel is beschikbaar voor wel driehonderd man tegelijk. Robinson aan Tafel is de ideale invulling van een bedrijfsdag waarin ieders kwaliteiten worden getest!

“Speciaal grote bedrijven kiezen deze Robinson-variant. De Expeditie aan Tafel, zoals we ‘m intern noemen, is beschikbaar voor groepen tot 300 personen!”

Expeditie Robinson spelen

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs beginnen de teams met het maken van hun eigen bandana voordat ze zich storten op verschillende uitdagende opdrachten. Hieronder zijn o.a.: het bouwen van een kamp met bamboe, het oplossen van het magische vierkant, visvangen en nog veel meer.

Expeditie Robinson spellen huren

Expeditie Robinson is zo succesvol voor groepen, omdat het tal van groepsverbindende elementen bevat. De onderdelen van deze speciale tafeleditie expeditie bevat dezelfde onderdelen als de expeditie buiten. De strandeditie, die Beleving aan Zee al succesvol 10 jaar organiseert, is uitermate geschikt voor samenwerking en teamgeest. Afwisselend is er competitie, spanning en ruimte voor de creativiteit. Ook worden belangrijke kwaliteiten als strategiebepaling, behendigheid en het oplossen van raadsels, door puzzels en breinbrekers, getest. Deze speciale Robinson aan Tafel editie is net zo effectief!

De Robinson aan Tafel zijn spellen gebaseerd op Expeditie Robinson en kun je, inclusief begeleiding, huren. Leuk! Een Robinson-uitje op het werk, in de sportkantine of op een terras.

Bedrijfsuitje grote groepen

  • avontuurlijk bedrijfsuitje binnen
  • geschikt voor grote groepen
  • op locatie mogelijk
  • tot 300 man tegelijk
  • geschikt i.c.m. WKR-regeling
  • teamgeest & plezier

Robinson aan Tafel duurt twee uur en kan overal in Nederland worden gespeeld. Indoor, maar ook buiten, zoals op het terras. Bijvoorbeeld op het strand bij strandtenten, hotels, congrescentra, vergaderruimtes en in horeca naar keuze. Ook op locatie van uw eigen bedrijfspand, kantine of kantoor.

Grotere groepen of speciale wensen? Vraag het ons!

Onze bedrijfsuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje