• en
  • nl
  • de

Cocktail Shaken

Een lekkere workshop Cocktail Shaken!

Wil jij je vrijgezellenfeest nog gezelliger maken dan dat hij al is? Dan zijn cocktails precies wat jij nodig hebt! Kom lekker genieten van deze fantastische dag met je voeten in het zand, een koude cocktail in de hand en het mooie uitzicht over zee. Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails. Let’s shake it!

Workshop Cocktail Shaken Den Haag

Altijd al jaloers geweest op de barman die als een kunstenaar de cocktails tevoorschijn tovert? Shake nu jullie eigen vrijgezellencocktail en zorg dat de aanstaande echtgenoot zijn of haar bruid(egom) op huwelijksreis verrast met de favoriete cocktail. Een cocktail workshop is een spectaculair vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Cocktails mixen, experimenteren en uiteraard de overheerlijke cocktails proeven met de zon op je bol en de heerlijke wind van Scheveningen door je haren. Natuurlijk zijn ze ook alcoholvrij te maken!

Trek gekregen na al die cocktails? Het strand zit vol leuke strandtenten en beachclubs. We helpen je graag de leukste voor jouw groep te vinden.

Wat houdt de workshop Cocktail Shaken in?

Met de workshop Cocktail Shaken ben je bij ons in goede handen. Alles wordt voor jou en de groep geregeld. Het is cocktailicious! Dit is wat jullie gaan doen: in vogelvlucht behandelen we een stukje geschiedenis over het ontstaan van de cocktail en de verschillende bereidingstechnieken zodat jullie later kunnen opscheppen over jullie kennis! Mensen zullen versteld staan. Per persoon maak je twee cocktails klaar. Het is een verrassing welke dit zijn! Maar kan je eigenlijk niet wachten om te weten welke het worden? Dan vertellen we vooraf al welke heerlijke cocktails we gaan maken. De hele workshop, inclusief het genieten van de cocktails op het strand, duurt ongeveer 1,5 uur.

Workshop Cocktail Shaken Extra's 

Wil je je vrijgezellenfeest aanvullen met een andere activiteit? De workshop kan op de volgende manieren worden uitgebreid of ingekort: 

  • De cocktail workshop uitbreiden met een Quiz.
  • 1 vrijgezellencocktail maken per persoon. Voor groepen vanaf 20 personen. Bij aankomst heb je de keuze uit twee cocktails. Duur: half uur tot drie kwartier.
  • De workshop Cocktail Shaken combineren met een van onze andere workshops! Bijvoorbeeld Cocktail Shaken combineren met het los shaken van de heupen tijdens een workshop Salsa! Zo heb je niet alleen de kennis van het cocktail shaken, maar kan jij jezelf ook nog eens uitsloven met je dansmoves achter de bar.

Onze activiteiten

Recensies

Nienke Schuijt

Met 11dames een cocktailworkshop gedaan. Was erg leuk en lekker! De organisatie was goed op orde en we hebben een erg leuke middag gehad!

Anouk van Vliet

We hebben heerlijk aan het strand een cocktailworkshop gedaan tijdens een bacheloretteparty. Super geregeld en erg gezellig!

Verena Lenk

Een geweldige dag met een groepje meiden beleefd. Eerst een rondje fietsen en later een cocktail shaken en salsa les gevolgd. Iedereen was dolenthousiast! Een echte aanrader.

Milan Verwoerd

Aanrader! De cocktail workshop via Belevingaanzee.nl. Jeroen en Willem bedankt voor de leuke middag! Over 2,5 maand mogen ze ook ons vrijgezellenfeest met 6-kamp, cocktailparty en beachvolleybal organiseren.

De volgende bedrijven gingen u voor: