• en
  • de

Cocktail Shaken vrijgezellen

Een lekkere workshop Cocktail Shaken!

Wil jij je vrijgezellenfeest nog gezelliger maken dan dat het al is? Dan zijn cocktails precies wat jij nodig hebt! Kom lekker genieten van deze fantastische dag met je voeten in het zand, een koude cocktail in de hand en het mooie uitzicht over zee. Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails. Let’s shake it!

Workshop Cocktail Shaken Den Haag

Altijd al jaloers geweest op de barman die als een kunstenaar de cocktails tevoorschijn tovert? Shake nu jullie eigen vrijgezellencocktail en zorg dat de aanstaande echtgenoot zijn of haar bruid(egom) op huwelijksreis verrast met de favoriete cocktail. Een cocktail workshop is een spectaculair vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Cocktails mixen, experimenteren en uiteraard de overheerlijke cocktails proeven met de zon op je bol en de heerlijke wind van Scheveningen door je haren. Natuurlijk zijn ze ook alcoholvrij te maken!

Trek gekregen na al die cocktails? Het strand zit vol leuke strandtenten en beachclubs. We helpen je graag de leukste voor jouw groep te vinden.

Wat houdt de workshop Cocktail Shaken in?

Met de workshop Cocktail Shaken ben je bij ons in goede handen. Alles wordt voor jou en de groep geregeld. Het is cocktailicious! Dit is wat jullie gaan doen: in vogelvlucht behandelen we een stukje geschiedenis over het ontstaan van de cocktail en de verschillende bereidingstechnieken zodat jullie later kunnen opscheppen over jullie kennis! Mensen zullen versteld staan. Per persoon maak je twee cocktails klaar. Het is een verrassing welke dit zijn! Maar kan je eigenlijk niet wachten om te weten welke het worden? Dan vertellen we vooraf al welke heerlijke cocktails we gaan maken. De hele workshop, inclusief het genieten van de cocktails op het strand, duurt ongeveer 1,5 uur.

Workshop Cocktail Shaken Extra's 

Wil je je vrijgezellenfeest aanvullen met een andere activiteit? De workshop kan op de volgende manieren worden uitgebreid of ingekort: 

  • De cocktail workshop uitbreiden met een Quiz.
  • 1 vrijgezellencocktail maken per persoon. Voor groepen vanaf 20 personen. Bij aankomst heb je de keuze uit twee cocktails. Duur: half uur tot drie kwartier.
  • De workshop Cocktail Shaken combineren met een van onze andere workshops! Bijvoorbeeld Cocktail Shaken combineren met het los shaken van de heupen tijdens een workshop Salsa! Zo heb je niet alleen de kennis van het cocktail shaken, maar kan jij jezelf ook nog eens uitsloven met je dansmoves achter de bar.
Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Nienke Schuijt

Met 11 dames een cocktailworkshop gedaan. Was erg leuk en lekker! De organisatie was goed op orde en we hebben een erg leuke middag gehad!

Verena Lenk

Een geweldige dag met een groepje meiden beleefd. Eerst een rondje fietsen en later een cocktail shaken en salsa les gevolgd. Iedereen was dolenthousiast! Een echte aanrader.

Anouk van Vliet

We hebben heerlijk aan het strand een cocktailworkshop gedaan tijdens een bacheloretteparty. Super geregeld en erg gezellig!

Anouk van Vliet

We hebben heerlijk aan het strand een cocktailworkshop gedaan tijdens een bacheloretteparty. Super geregeld en erg gezellig!

Verena Lenk

Een geweldige dag met een groepje meiden beleefd. Eerst een rondje fietsen en later een cocktail shaken en salsa les gevolgd. Iedereen was dolenthousiast! Een echte aanrader.

Marije Klever

In augustus hebben wij twee hele leuke workshops, powerkiten en cocktails maken, gedaan bij Jeroen (beleving aan Zee) voor het vrijgezelle feest van mijn beste vriendin. Nog voor we begonnen moesten we een beroep doen op Jeroen zijn flexibiliteit, we waren veel te laat doordat onze planning uitliep. Gelukkig maakt Jeroen hier geen enkel probleem van! Het powerkiten was een leuke activiteiten waar iedereen goed aan mee kon doen, ook zwangere of minder sportieve mensen ;), maar waar wel voldoende uitdaging inzat zodat ook voor diegene die meer uitdaging wilde er voldoende spanning was! Het cocktails maken en de bijbehorende uitleg waren hilarisch! En de cocktails smaakten ook nog eens erg lekker! We hebben fantastische middag en avond gehad, met een goede, duidelijke maar boven al enthousiaste begeleider!

Naomi

Vrijgezellenuitje voor vriendin. Goed geregeld + lekkere cocktails gemaakt en gedronken! Volgend uitje weer maar dan combi salsa dansen.

Monique Schillemans

Wat een leuk bedrijf: Beleving aan zee! Eerder met ander bedrijf minder goede ervaring, maar hier weten ze echt wel hoe te regelen en ondersteunen!! Leuke activiteiten, meedenken met programma, actieve aanwezigheid op de dag zelf, fijne en snelle communicatie! (Flexibel in tussentijdse aanpassingen). We hebben geboft met Chimene, Charlotte en Alberto als hosts, ze hebben er echt een feestje van gemaakt. Zonder problemen geswitched van een buiten naar binnenprogramma ivm het weer. Ik zou zo een nieuwe "beleving aan zee" met hun aangaan! (Activiteiten: Robinson aan tafel, cocktailworkshop)

Joyce

Supergaaf vrijgezellen feestje gehad met 17 dames bij Escubelle! We hebben cocktail geshaked en salsa gedanst! Jeroen en Joeri hebben ons echt een topdag bezorgt , ze zijn gezellig , grappig en flexibel daarnaast heerlijke cocktails gedronken en gave salsales gehad! De bride to be heeft een topdag gehad! Aanrader!!!! Groetjes en mooie zomer Joyce...

Steve

Met het werk (teamuitje) een workshop cocktail shaken gevolgd, de workshop was erg leuk en de begeleiding was top!

Anouk

Erg gezellige cocktailworkshop gehad. Top geregeld en gezellige begeleiding!

Michelle

Hele leuke cocktail workshop!! 2x de cocktailworkshop gevolgd. Voor een afscheidsfeestje van een collega & een vrijgezellenfeest! De begeleiding was erg leuk! De sfeer was goed, gezellig, ontspannen! Verbaasd hoe lekker de cocktails waren. We hebben genoten. Voor deze prijs, is het echt de moeite waard.

Itzel van der Bol

Als personeelsuitje hebben wij meegedaan aan de cocktail workshop. We hebben een hele leuke middag gehad! We hebben twee cocktails gemaakt, waarbij we ook de tijd kregen om die rustig op te drinken. Ook het contact voor en na de workshop met Jeroen verliep heel relaxed en fijn. Ik zal Beleving aan Zee zeker onthouden!

Amanda Zijl

Een salsaworkshop gedaan en cocktail workshop. Het was erg leuk en was goed te volgen! Af en toe een grapje tussendoor maakte het ook erg gezellig er hing een leuke sfeer!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje