• en
  • de

Cocktail Shaken vrijgezellen

Een lekkere workshop Cocktail Shaken!

Wil jij je vrijgezellenfeest nog gezelliger maken dan dat het al is? Dan zijn cocktails precies wat jij nodig hebt! Kom lekker genieten van deze fantastische dag met je voeten in het zand, een koude cocktail in de hand en het mooie uitzicht over zee. Geniet van de frisse smaken van je zelfgemaakte cocktails. Let’s shake it!

Workshop Cocktail Shaken Den Haag

Altijd al jaloers geweest op de barman die als een kunstenaar de cocktails tevoorschijn tovert? Shake nu jullie eigen vrijgezellencocktail en zorg dat de aanstaande echtgenoot zijn of haar bruid(egom) op huwelijksreis verrast met de favoriete cocktail. Een cocktail workshop is een spectaculair vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Cocktails mixen, experimenteren en uiteraard de overheerlijke cocktails proeven met de zon op je bol en de heerlijke wind van Scheveningen door je haren. Natuurlijk zijn ze ook alcoholvrij te maken!

Trek gekregen na al die cocktails? Het strand zit vol leuke strandtenten en beachclubs. We helpen je graag de leukste voor jouw groep te vinden.

Wat houdt de workshop Cocktail Shaken in?

Met de workshop Cocktail Shaken ben je bij ons in goede handen. Alles wordt voor jou en de groep geregeld. Het is cocktailicious! Dit is wat jullie gaan doen: in vogelvlucht behandelen we een stukje geschiedenis over het ontstaan van de cocktail en de verschillende bereidingstechnieken zodat jullie later kunnen opscheppen over jullie kennis! Mensen zullen versteld staan. Per persoon maak je twee cocktails klaar. Het is een verrassing welke dit zijn! Maar kan je eigenlijk niet wachten om te weten welke het worden? Dan vertellen we vooraf al welke heerlijke cocktails we gaan maken. De hele workshop, inclusief het genieten van de cocktails op het strand, duurt ongeveer 1,5 uur.

Workshop Cocktail Shaken Extra's 

Wil je je vrijgezellenfeest aanvullen met een andere activiteit? De workshop kan op de volgende manieren worden uitgebreid of ingekort: 

  • De cocktail workshop uitbreiden met een Quiz.
  • 1 vrijgezellencocktail maken per persoon. Voor groepen vanaf 20 personen. Bij aankomst heb je de keuze uit twee cocktails. Duur: half uur tot drie kwartier.
  • De workshop Cocktail Shaken combineren met een van onze andere workshops! Bijvoorbeeld Cocktail Shaken combineren met het los shaken van de heupen tijdens een workshop Salsa! Zo heb je niet alleen de kennis van het cocktail shaken, maar kan jij jezelf ook nog eens uitsloven met je dansmoves achter de bar.
Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Michelle

Hele leuke cocktail workshop!! 2x de cocktailworkshop gevolgd. Voor een afscheidsfeestje van een collega & een vrijgezellenfeest! De begeleiding was erg leuk! De sfeer was goed, gezellig, ontspannen! Verbaasd hoe lekker de cocktails waren. We hebben genoten. Voor deze prijs, is het echt de moeite waard.

Anouk

Erg gezellige cocktailworkshop gehad. Top geregeld en gezellige begeleiding!

Steve

Met het werk (teamuitje) een workshop cocktail shaken gevolgd, de workshop was erg leuk en de begeleiding was top!

Naomi

Vrijgezellenuitje voor vriendin. Goed geregeld + lekkere cocktails gemaakt en gedronken! Volgend uitje weer maar dan combi salsa dansen.

Nienke Schuijt

Met 11dames een cocktailworkshop gedaan. Was erg leuk en lekker! De organisatie was goed op orde en we hebben een erg leuke middag gehad!

Joyce S

Supergaaf vrijgezellen feestje gehad met 17 dames bij Escubelle! We hebben cocktail geshaked en salsa gedanst! Jeroen en Joeri hebben ons echt een topdag bezorgt , ze zijn gezellig , grappig en flexibel daarnaast heerlijke cocktails gedronken en gave salsales gehad! De bride to be heeft een topdag gehad! Aanrader!!!! Groetjes en mooie zomer Joyce...

Anouk van Vliet

We hebben heerlijk aan het strand een cocktailworkshop gedaan tijdens een bacheloretteparty. Super geregeld en erg gezellig!

Verena Lenk

Een geweldige dag met een groepje meiden beleefd. Eerst een rondje fietsen en later een cocktail shaken en salsa les gevolgd. Iedereen was dolenthousiast! Een echte aanrader.

Milan Verwoerd

Aanrader! De cocktail workshop via Belevingaanzee.nl. Jeroen en Willem bedankt voor de leuke middag! Over 2,5 maand mogen ze ook ons vrijgezellenfeest met 6-kamp, cocktailparty en beachvolleybal organiseren.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje