• en
  • de

WinterXperience Scheveningen

Indoor teambuilding? WinterXperience!

WinterXperience is een originele invulling van een bedrijfsevenement of bedrijfsuitje tijdens de winter. Professioneel georganiseerd door evenementenbureau Beleving aan Zee. Vraag ons de WinterXperience Scheveningen bij u op locatie te organiseren. Dit bedrijfsfeest is behalve voor de gezelligheid, ook goed voor teambuilding. Dus tijd om elkaar opnieuw te ontmoeten! Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in de winter met ontspannen sfeer, kan desgewenst met muziek, lekker eten en drinken, worden gecombineerd. Tevens met diverse originele en creatieve workshops of in- en outdoor activiteiten worden uitgebereid.

Voorbeeldprogramma Indoor teambuilding

17:00 - Glühwijn of warme chocolademelk met appeltaart

17:30 - Wintergames (XL Jenga, Spijker slaan, Archery Tag, Ski Race en Brain(freeze) krakers)

19:00 - Glas Prosecco en racelette hapje

19:15 - Stamppotbuffet en mini desserts

22:00 - Einde

Originele locatie?

Wij werken samen met onderstaande exclusieve locaties in Scheveningen:

  • Muzee Scheveningen
  • Oude Kerk Scheveningen
  • Uw eigen bedrijfslocatie

Bedrijfsuitje WinterXperience Scheveningen

De WinterXperience Scheveningen is een idee van Beleving aan Zee. Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor de wintermaanden en hebben zowel indoor als outdoor elementen. Het is een all-inclusive uitje dat flexibel is samen te stellen uit verschillende andere onderdelen. 

Wanneer je graag lekker binnen blijft:

Wanneer je van de frisse lucht wilt genieten:

All-inclusive bedrijfsuitje winter

Beleving aan Zee verzorgt het hele jaar door personeelsfeesten, bedrijfsuitjes of andere zakelijke evenementen. Voor een all-inclusive corporate event bent u hier goed. Wij beschikken over E-facturatie en ook helpen wij u gebruik te maken van de WKR-regeling voor bedrijven.

Onze specialiteit is de totaalverzorging van originele workshops en bedrijfsuitjes aan en op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland, Katwijk of Kijkduin. Maar ook voor een bedrijfsfestival op locatie of voor een evenement voor bedrijven kiest u Beleving aan Zee. Wij zijn gespecialiseerd in grote groepen. Vraag ons vervoer en catering te organiseren, of om een inspirerende vergaderlocatie aan zee. Afwisselend kunnen hierbij spel, coaching, energizers of teambuilding worden aangeboden. Wij verzorgen dit van A tot Z. Een compleet verzorgd groepsarrangement is beschikbaar in diverse prijsklassen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Winterland Scheveningen

Speciaal voor grote groepen organiseren we kriskras door Scheveningen, Winterland Scheveningen. Dit is een actieve, creatieve en raadselachtige tour, waarbij het strand, de pier, de haven, Scheveningen dorp, een beachclub en de boulevard, het toneel vormen voor een winterqueeste. De groep wordt uitgedaagd, en jullie zullen als team, inspanningen moeten leveren om winnaar te worden van dit avontuurlijk bedrijfsuitje. Een ultieme test, waarbij samenwerking, kennis en doorzettingsvermogen belangrijk zijn, maar ook lol en plezier maken centraal staan.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

Recensies

Fresh Events

Waar is het feestje!? Nou aan zee dus met Beleving aan Zee! Leuk (ont)spannen(d) dagje gehad met het hele team van Fresh Events.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje