• en
  • de

Road to El Dorado

Actieve beleving op het strand

Ken je de legende van El Dorado? Ga nu zelf in teams in deze avontuurlijke zoektocht op het strand op zoek naar het goud van El Dorado! Een spel waarbij de teams alle zichtbare en onzichtbare gevaren moeten trotseren om veilig het goud mee naar huis te kunnen nemen.

Origineel teamuitje waarin samenwerken, plezier maken en tactisch spelen centraal staan

Road to El Dorado is zeer geschikt als teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als teambuildingactiviteit voor vriend(inn)engroepen, families, enzovoort. Deze strandactiviteit heeft een flexibele invulling met afwisselende onderdelen die actief en semi-actief zijn. De communicatie en samenwerking worden optimaal getest binnen de teams. Ook speelt het tactische gedeelte een belangrijke rol bij dit spel, om zo snel mogelijk de juiste combinatie te kunnen achterhalen. Er kunnen dus vele verschillende kwaliteiten gebruikt worden bij Road to El Dorado. Kom erachter welke de kwaliteiten zijn van jouw teamgenoten!

Beleving aan Zee organiseert Road to El Dorado

Dit uitje kan plaatsvinden bij Hoek van Holland, Scheveningen en Noordwijk. Road to El Dorado wordt buiten op het strand gespeeld en duurt 1,5 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met één van de drank-, lunch- of dinerarrangementen bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken. Afhankelijk van de wensen voor het uitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze teamuitjes

Recensies

Hendrik

Leuke organisatie met leuke mensen! Aanrader! Afgelopen tweede pinksterdag met vrienden, ondanks de plensbui, toch een fantastische middag gehad.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje