• en
  • nl
  • de

Road to El Dorado

Actieve beleving op het strand

Misschien ken jij de mytische legende van El Dorado ook wel. Ga nu zelf in teams op zoek naar het goud van El Dorado!
Het spel waarbij de teams alle zichtbare en onzichtbare gevaren moeten trotseren om veilig het goud mee naar huis te kunnen nemen.

Origineel teamuitje waarin samenwerken, plezier maken en tactisch spelen centraal staat

Road to El Dorado is zeer geschikt als teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als teambuildingactiviteit voor vriend(inn)engroepen, families, enzovoort. Deze strandactiviteit heeft een flexibele invulling met afwisselende onderdelen die actief en semi-actief zijn. De communicatie en samenwerking worden optimaal getest binnen de teams. Ook speelt het tactische gedeelte een belangrijke rol bij dit spel, om zo snel mogelijk de juiste combinatie te kunnen achterhalen. Er kunnen dus vele verschillende kwaliteiten gebruikt worden bij Road to Eldorado. Kom erachter wat de kwaliteiten zijn van jouw teamgenoten!

Beleving aan Zee organiseert Road to Eldorado

Dit uitje kan plaatsvinden bij Hoek van Holland, Scheveningen en Noordwijk. Road to El Dorado kan zowel buiten op het strand als binnen in een strandtent gespeeld worden en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met één van de drank-, lunch- of dinerarrangementen bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken. Afhankelijk van de wensen voor het uitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Onze teamuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor: