• en
  • nl
  • de

Salsa

Dansen op de boulevard van Scheveningen!

Wij geloven dat iedereen (soms diep verstopt) ritme in zich heeft. Onze dansinstructeurs benaderen dansen altijd vanuit een creatieve, praktische en vrolijke invalshoek! Heerlijk ontspannen, uptempo of juist intiem. Dat is aan jou! Alles draait om ritme, samenzijn en feest. Gooi los die heupen en laat je muzikale kant naar boven komen! Laat je meeslepen in de wereld van salsa! ”Cross body lead”, de “Inner turn” of de “Close hold”. Met welke dansbeweging ga jij aan de slag?
 

Hoe steekt de workshop Salsa in elkaar?

In onze Salsa workshop word je aan de hand genomen en begeleid door de basics van het Salsa dansen. De missie van onze leraren is het overbrengen van hun passie voor dans en je op een ongedwongen manier te laten genieten van de muziek en het strand. Ervaring is niet nodig, de eerste stappen zijn zo gezet! Naast Salsa behoren ook Merengue en Bachata tot de mogelijkheden. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. 
 

Combinatie met Cocktail Shaken?​

De workshop Salsa combineren met een workshop Cocktail Shaken? Dat is de perfecte combinatie! Je kunt kiezen voor 1 of 2 cocktails per persoon. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen en maak je uitje compleet!
Al mogelijk vanaf € 27,50 per persoon.

Onze teamuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor: