• en
  • de

Salsa

Dansen op de boulevard van Scheveningen!

Wij geloven dat iedereen (soms diep verstopt) ritme in zich heeft. Onze dansinstructeurs benaderen dansen altijd vanuit een creatieve, praktische en vrolijke invalshoek! Heerlijk ontspannen, uptempo of juist intiem. Dat is aan jou! Alles draait om ritme, samenzijn en feest. Gooi los die heupen en laat je muzikale kant naar boven komen! Laat je meeslepen in de wereld van salsa! ”Cross body lead”, de “Inner turn” of de “Close hold”. Met welke dansbeweging ga jij aan de slag?
 

Hoe steekt de workshop Salsa in elkaar?

In onze Salsa workshop word je aan de hand genomen en begeleid door de basics van het Salsa dansen. De missie van onze leraren is het overbrengen van hun passie voor dans en je op een ongedwongen manier te laten genieten van de muziek en het strand. Ervaring is niet nodig, de eerste stappen zijn zo gezet! Naast Salsa behoren ook Merengue en Bachata tot de mogelijkheden. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur. 
 

Combinatie met Cocktail Shaken?​

De workshop Salsa combineren met een workshop Cocktail Shaken? Dat is de perfecte combinatie! Je kunt kiezen voor 1 of 2 cocktails per persoon. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen en maak je uitje compleet!
Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze teamuitjes

Recensies

Verena Lenk

Een geweldige dag met een groepje meiden beleefd. Eerst een rondje fietsen en later een cocktail shaken en salsa les gevolgd. Iedereen was dolenthousiast! Een echte aanrader.

Amanda Zijl

Een salsaworkshop gedaan en cocktail workshop. Het was erg leuk en was goed te volgen! Af en toe een grapje tussendoor maakte het ook erg gezellig er hing een leuke sfeer!

Joyce

Supergaaf vrijgezellen feestje gehad met 17 dames bij Escubelle! We hebben cocktail geshaked en salsa gedanst! Jeroen en Joeri hebben ons echt een topdag bezorgt , ze zijn gezellig, grappig en flexibel daarnaast heerlijke cocktails gedronken en gave salsa les gehad! De bride to be heeft een topdag gehad! Aanrader!!!! Groetjes en mooie zomer Joyce....
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje