• en
  • de

Creatief schilderen

Schilderworkshop versterkt teamgeest

Kies voor een ongedwongen schilderworkshop waarin je verschillende schildertechnieken krijgt uitgelegd. Met als extra verwennerij; een prachtig inspirerende locatie aan zee. Word jij de nieuwe Anton Heyboer, Karel Appel of Bob Ross? Laat je inspireren door de ontspannende omgeving en de zilte zeelucht van Scheveningen! De workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt gezamenlijk aan één doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren, maar het is ook mogelijk individueel te werken op een eigen doek.

Teambuilding Workshop Schilderen

Samen met je collega's werken aan een collectief kunstwerk? Dit is de ultieme teambuilding activiteit. Door onze schildercoach wordt een schets gemaak. Dit kan bijvoorbeeld jullie bedrijfslogo zijn. Vervolgens ga je individueel aan de slag met je eigen schilderdoek. Om het eindresultaat tot een compleet geheel te brengen zullen jullie continu samen blijven werken. Als alle doeken zijn gedroogd, kan het puzzelen beginnen! Lukt het jullie?

Wij bieden de mogelijkheid om het complete kunstwerk professioneel te monteren en naar een gewenste locatie te vervoeren.

Extra informatie Workshop Schilderen op Scheveningen

Voor de workshop Schilderen op Scheveningen hebben we verschillende leuke locaties buiten en een locatie binnen tot onze beschikking. Onze instructeurs zijn er om je op weg te helpen met de juiste technieken en ze zullen je begeleiden tijdens de opzet en vormgeving van je eigen werk. Uiteraard wordt het materiaal volledig voor je verzorgd. Het gemaakte werk gaat na afloop met je mee naar huis. De duur van de workshop Schilderen is ongeveer 2 uur. 

Workshop Schilderen | Strand Den Haag | Scheveningen | Kijkduin | Noordwijk | Wassenaar | Hoek van Holland? 
Vraag ons naar de mogelijkheden dit Teamuitje Creatief Schilderen op locatie te organiseren.

Onze teamuitjes

Recensies

Cocky van Willigenburg

Op een superlocatie aan het strand in drie uur een heel gaaf portret geschilderd. Nooit gedacht dat ik zoiets kon. Maar Lucienne heeft ons zo fantastisch geinstrueerd en geassisteerd. Echt heel gaaf. In het najaar nog een keer!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje