• en
  • de

Kwal aan Tafel! Wie is de mol Teamuitje aan Zee

Origineel teamuitje soort Wie is de Mol

Stap binnen in een wereld vol spanning en avontuur met "Kwal aan Tafel", het perfecte teamuitje aan zee. Dit unieke spel biedt een meeslepende ervaring waarbij teamwork en samenwerking centraal staan. Ga samen met je team op zoek naar de identiteit van de mysterieuze Kwal en ontdek wie de saboteur is. Net als bij de bekende tv-show "Wie is de Mol" worden jullie uitgedaagd met rollen en raadsels die jullie creativiteit en observatievermogen op de proef stellen. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Team uitjes ideeën

Dit spannende spel is ideaal voor een teamuitje aan zee. Terwijl jullie genieten van de prachtige omgeving, kunnen jullie samenwerken en de band met je team versterken. Het spel kan worden gespeeld op een locatie naar keuze, of het nu een strandtent is of een gezellig restaurant aan de kust. Ons toegewijde team staat voor jullie klaar om het evenement tot in de puntjes te regelen, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het avontuur.

"Kwal aan Tafel" biedt een unieke combinatie van spanning, strategie en teamwork, waardoor het een onvergetelijk teamuitje aan zee wordt. Ga de uitdaging aan en ontdek wie de Kwal is voordat de tijd om is. Het avontuur wacht op jullie!"

Kwal aan Tafel duurt ongeveer 2 uur. Dit teamspel is uitermate geschikt als indoor teambuilding event. Het wordt u inclusief begeleiding volledig verzorgd aangeboden. Het biedt een unieke mix van spanning, strategie en teamwork, waardoor het een perfecte keuze is voor je volgende bedrijfsuitje of teambuilding-evenement. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en de overwinning te behalen? Het avontuur wacht op je. Speel dit teamuitje in Den Haag, Scheveningen, in Hoek van Holland bij Rotterdam, in Noordwijk, Katwijk, Kijkduin, Wassenaar of Zandvoort. Bij jullie op locatie? Vraag ons naar de mogelijkheden ...

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze teamuitjes

  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje