• en
 • de

Teamuitje Robinson expeditie: Robinson aan Tafel

Beleving aan Zee organiseert al meer dan 10 jaar succesvol de Expeditie RobinZon. Nu is daar Robinson aan Tafel! Het is hetzelfde populaire Robinson-uitje uit Scheveningen, maar dan binnen, aan tafel en te organiseren bij u op locatie. 

De succesformule die dit teamuitje groot maakte, is toegepast in deze speciale en originele indoor-editie. Maar ook op het terras bij goed weer is het zeer geschikt. Deze tafelvariant van dit avonturenspel is beschikbaar voor wel vijfhonderd man tegelijk, soms meer. Maar ook leuk voor een vriendengroep van 20 personen natuurlijk.

Expeditie Robinson spellen voor thuis

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs beginnen de teams met het maken van hun eigen bandana voordat ze zich storten op verschillende uitdagende opdrachten. Hieronder zijn o.a.: het bouwen van een kamp met bamboe, het oplossen van het magische vierkant, visvangen en nog veel meer.

Robinson uitje huren?

Expeditie Robinson is zo succesvol voor groepen, omdat het tal van groepsverbindende elementen bevat. De onderdelen van deze speciale tafeleditie expeditie bevat dezelfde onderdelen als de expeditie buiten. De strandeditie, die Beleving aan Zee al succesvol 10 jaar organiseert, is uitermate geschikt voor samenwerking en teamgeest. Afwisselend is er competitie, ruimte voor de creativiteit, plezier en spanning. Ook worden belangrijke kwaliteiten als strategiebepaling, behendigheid en het oplossen van raadsels, door puzzels en breinbrekers, getest. Vraag ons naar de mogelijkheden om dit robinson-uitje, inclusief begeleiding, binnen bij u thuis of op het werk te organiseren. 

Bedrijfsuitje grote groepen

 • teamuitje binnen
 • geschikt voor grote groepen
 • op locatie mogelijk
 • vriendengroep
 • familiedag
Teambuilding & plezier
Teambuilding & plezier


Robinson aan Tafel duurt twee uur en kan overal in Nederland worden gespeeld. Indoor, maar ook buiten, zoals op het terras. Bijvoorbeeld op het strand bij strandtenten, hotels, congrescentra, vergaderruimtes en in horeca naar keuze. Ook op locatie van uw eigen bedrijfspand, kantine of kantoor. Bekijk deze Robinson aan Tafel sfeerimpressie online.

Grotere groepen of speciale wensen? Vraag het ons!

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze teamuitjes

Recensies

Naomi Den Hoorn

Super geregeld! Wij hebben onlangs een Expeditie gehad wat op het strand zou plaatsvinden. Slecht weer, maar we konden gelukkig naar binnen waar we een binnen versie van de expeditie kregen. Dit was echt super leuk! In de zomer komen we terug!

Kathelijne Soydan

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond Beleving aan Zee een fijne club om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Expeditie RobinZon was ook erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Arnoud van Kleef - Shell

Op 4 november deze indoor tafel expeditie gedaan. Zeer leuk en geslaagd. Bedankt team!

W Jb

Topbedrijf! Fijn team, afspraken worden nagekomen, heldere communicatie, enthousiaste begeleiding!

Marlies Bilham

De deelnemers hadden zoveel plezier, veel creativiteit en competitie! En het team was erg vriendelijk. Ik zou deze activiteit aanbevelen, het was een hele positieve ervaring :-)

Monique Schillemans

Wat een leuk bedrijf: Beleving aan zee! Eerder met ander bedrijf minder goede ervaring, maar hier weten ze echt wel hoe te regelen en ondersteunen!! Leuke activiteiten, meedenken met programma, actieve aanwezigheid op de dag zelf, fijne en snelle communicatie! (Flexibel in tussentijdse aanpassingen). We hebben geboft met Chimene, Charlotte en Alberto als hosts, ze hebben er echt een feestje van gemaakt. Zonder problemen geswitched van een buiten naar binnenprogramma ivm het weer. Ik zou zo een nieuwe "beleving aan zee" met hun aangaan! (Activiteiten: Robinson aan tafel, cocktailworkshop)
 • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
 • Teambuilding & plezier gegarandeerd
 • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
 • Grote groepen: 500+ personen
 • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje