• en
  • de

Speel met ons het unieke teamuitje Robinson Tafelexpeditie - Robinson aan Tafel

Beleving aan Zee organiseert al meer dan 10 jaar succesvol de Expeditie RobinZon. Nu is daar Robinson aan Tafel! Het is hetzelfde populaire Robinson-uitje uit Scheveningen, maar dan binnen, aan tafel en te organiseren bij u op locatie. 

De succesformule die dit teamuitje groot maakte, is toegepast in deze speciale en originele indoor-editie. Maar ook op het terras bij goed weer is het zeer geschikt. Deze tafelvariant van dit avonturenspel is beschikbaar voor wel driehonderd man tegelijk. Maar ook leuk voor een vriendengroep van 20 personen. 

Expeditie Robinson spellen voor thuis

Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs beginnen de teams met het maken van hun eigen bandana voordat ze zich storten op verschillende uitdagende opdrachten. Hieronder zijn o.a.: het bouwen van een kamp met bamboe, het oplossen van het magische vierkant, visvangen en nog veel meer.

Robinson uitje huren?

Expeditie Robinson is zo succesvol voor groepen, omdat het tal van groepsverbindende elementen bevat. De onderdelen van deze speciale tafeleditie expeditie bevat dezelfde onderdelen als de expeditie buiten. De strandeditie, die Beleving aan Zee al succesvol 10 jaar organiseert, is uitermate geschikt voor samenwerking en teamgeest. Afwisselend is er competitie, ruimte voor de creativiteit, plezier en spanning. Ook worden belangrijke kwaliteiten als strategiebepaling, behendigheid en het oplossen van raadsels, door puzzels en breinbrekers, getest. Vraag ons naar de mogelijkheden om dit robinson-uitje, inclusief begeleiding, binnen bij u thuis of op het werk te organiseren. 

Bedrijfsuitje grote groepen

  • teamuitje binnen
  • geschikt voor grote groepen
  • op locatie mogelijk
  • vriendengroep
  • familiedag
  • avontuur & plezier

Robinson aan Tafel duurt twee uur en kan overal in Nederland worden gespeeld. Indoor, maar ook buiten, zoals op het terras. Bijvoorbeeld op het strand bij strandtenten, hotels, congrescentra, vergaderruimtes en in horeca naar keuze. Ook op locatie van uw eigen bedrijfspand, kantine of kantoor.

Grotere groepen of speciale wensen? Vraag het ons!

Onze teamuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje