• en
  • de

Expeditie RobinZon

Teamuitje Expeditie Robinson

Misschien heb je na het zien van het televisieprogramma zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie RobinZon is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd op het strand. De deelnemers worden onderworpen aan verschillende proeven. De welbekende vuurproef zal natuurlijk niet ontbreken.

Uniek op het strand van Scheveningen bieden wij ook de echte eetproef aan! Altijd een leuke opdracht voor de vrijgezel of manager van het gezelschap...

Expeditie Robinson Scheveningen

Bij aankomst staan de instructeurs van Beleving aan Zee voor jullie klaar. Na een korte introductie worden de Expeditie RobinZon deelnemers in teams van 5 personen verdeeld. Speel Expeditie RobinZon slim en tactisch. Alle spelelementen van Expeditie RobinZon zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! Zijn de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in...

Expeditie RobinZon voor teambuilding

Expeditie RobinZon is zeer geschikt als origineel en leuk teamuitje of speciaal voor de teambuilding van een groep. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen? En wie beschikt er over ruimtelijk inzicht? Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor het behalen van de winst. Expeditie RobinZon is één van onze populairste teambuildingactiviteiten van dit moment. 

Expeditie RobinZon bij Beleving aan Zee

Afhankelijk van budget en tijd is het fijn als er iets te kiezen valt. Daarom bieden we drie varianten Expeditie RobinZon aan: BudgetCompleet en XL. Weten welke variant geschikt is voor jouw groep? Neem contact op via het formulier op deze pagina.
De Expeditie kan in Scheveningen worden georganiseerd. Maar ook Kijkduin en Hoek van Holland kunnen het toneel zijn van dit originele uitje. De Expeditie is mobiel, dus flexibel inzetbaar ook op een locatie naar keuze.

Expeditie Robinson huren

Expeditie RobinZon kan met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Wij werken samen met verschillende strandtenten. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van de wensen voor het bedrijfsuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze. Beleving aan Zee geeft je de kans om de Expeditie van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen. Expeditie RobinZon is ook zéér geschikt voor vriendengroepen, een familiedag of als vrijgezellenfeest. Robinson aan Tafel zijn spellen gebaseerd op Expeditie Robinson en kun je, inclusief begeleiding, huren. Een Robinson-uitje op het werk of in de sportkantine.

Vrijblijvende offerte:

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.
* verplicht veld

Onze teamuitjes

Recensies

Marlies Bilham

Enkele feedback van de Expeditie Robinson Sun teambuilding 10 mei 2022. Aan het strand zijn was gewoon geweldig, het weer had niet beter kunnen zijn, de deelnemers hadden zoveel plezier, veel creativiteit (sommigen noemen het vals spelen) en competitie! En het ERS-team was zeer effectief in het houden van controle en erg vriendelijk. Ik zou deze activiteit en de diensten van Belving aan Zee aanbevelen, het was over het algemeen een zeer positieve ervaring :-)

Eveline

Zowel de organisatie achter de schermen als de begeleiding op de dag zelf waren goed geregeld door de mensen van Beleving aan Zee. Denken met je mee, reageren snel en zijn een enthousiast team. Na afloop uit alle drie de workshopgroepjes (schilderen, powerkiten, expeditie RobinZon) alleen maar positieve geluiden gehoord en de dag afgesloten met een heerlijk BBQ hapjes buffet bij Copacabana. We hebben met de afdeling een top middag gehad!

Barbara Kraai

Vrijdag 2 juni een leuke ochtend gehad verzorgd door Sam, Aimee en Esva van Beleving aan Zee. Wat een enthousiasme alle 3. En alles super goed geregeld. Expeditie Robinson is echt een aanrader. Ondanks dat de zon het liet afweten hebben we een top ochtend gehad.

Lotte

Gezellige en actieve dag met typische ER proeven zoals vuur maken, schat graven, eetproef. Erg leuk om met je vrienden/vriendinnen de competitie aan te gaan en je bent lekker op het strand!

Carina De Jong- Wegman

Afgelopen zaterdag het vrijgezellenfeestje voor mijn zus aan het strand laten regelen door Beleving aan Zee. Ondanks dat het onwijs koud was deze dag, hebben we een zeer geslaagde middag Expeditie Robinson gehad in Scheveningen! Super leuke proeven en spellen, variërend en voor iedereen goed te doen. Goeie en enthousiaste begeleiding tijdens de activiteit. Communicatie verloopt soepel. Aanrader!!

Naomi de Vries

Met mijn collega's een hele fijne dag gehad met Beleving aan Zee bij strandtent Copacabana.

Allegra Aliassime

We hadden de Teambuilding-ervaring voor een groep geboekt en ze vonden het absoluut geweldig. We kozen voor Expeditie RobinSun en het was geweldig voor iedereen die meedeed. Het team van Beleving aan Zee was vriendelijk en motiverend. Ik kan dit alleen maar aan iedereen aanbevelen.

Kathelijne Soydan

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond Beleving aan Zee een fijne club om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Expeditie RobinZon was ook erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje