• en
 • de

Expeditie RobinZon (soort Robinson-uitje)

Origineel schooluitje, met school naar zee!

Wat leuk! Uw instelling is in een schoolevenement aan zee geïnteresseerd? Beleving aan Zee is in de professionele begeleiding van activiteiten voor grote groepen aan zee gespecialiseerd. Al ruim 15 jaar zijn wij in staat gebleken, om activiteiten aan zee voor grote groepen van diverse samenstelling succesvol te organiseren. Voor middelbare scholen, hoger onderwijs, colleges, studentengroepen en basisschoolonderwijs. En ook voor vriendengroepen en voor familiedagen aan zee, doen wij ons uiterste best een dag, of dagdeel, aan zee tot een evenement te maken waar nog jarenlang met een glimlach aan zal worden teruggedacht.

Zo is onze ervaring. En talloze positieve recensies online, hartelijke dankbetuigingen en uren beeldmateriaal zijn daarvan de stille getuigen. Maar waarom ervaart u het niet snel zelf? Kom met je klas naar het strand, ben heerlijk in de frisse buitenlucht aan zee, en speel één van onze strandactiviteiten. Talloze klassenuitjes gingen jou voor, en de studenten kwamen moe, maar voldaan thuis, na een eindeloze sport-, spel- of complete introductiedag op het strand door Beleving aan Zee georganiseerd.

Sportief schooluitje

Hebben we elkaar zojuist gesproken? Dan is het nu het moment één van onze populairste schooluitjes Expeditie RobinZon te boeken. Vaak wordt een activiteit met optioneel element uitgebreid, zoals de activiteit Archery Tag. Of Disc Golf. Scholieren spelen deze activiteiten in teams. De jongeren zijn competitief bezig, spelen en zijn heerlijk fysiek bezig, tijdens onze exercities aan zee. Of er wordt additioneel een workshop aan de middelbare schooluitjes toegevoegd. Met name het combineren van workshops is voor scholen populair. Een workshop Powerkiten is voor scholieren de ultieme uitdaging. Vraag ons naar de mogelijkheden om een teamuitje met kinderen sportief te maken, of een leuk uitje met je klas samen te stellen.

Scholen en scholieren verzamelt u!

Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau en bestaat uit een team van enthousiastelingen, welke verzot zijn op het strandleven. Niet alleen houden ze van het strand, ze zijn natuurlijk afdoende toegerust om groepen professioneel te begeleiden. Met hun kennis en ervaring maken zij de activiteit tot een authentieke beleving. Plezier en veiligheid staan bij ons voorop.

Compleet verzorgd schooluitje aan het strand

Expeditie RobinZon voor Scholen en Studenten kan met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Wij werken samen met verschillende strandtenten. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van de wensen voor het klassenuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze. Beleving aan Zee geeft je de kans om de Expeditie van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen. 

Geïnteresseerd geraakt? De spellen tijdens het Expeditie RobinZon scholieren/studentenuitje zijn:

 • Wiebelende tafels
 • Wandelende A
 • Lange weg naar winnaarseiland
 • Breinkraker
 • Katapult bouwen
 • Bamboe bouwen
 • Vuurproef (afhankelijk van het weer)
 • Waterspel of Groot memory

  Extra’s
 • Optioneel: Archery Tag

DOEL
Het schooluitje Expeditie RobinZon op het strand heeft als doel om de leerlingen met elkaar vertrouwd te laten raken en om kennis te maken. Samenspel en het scheppen van teamgeest staan hierin centraal. Natuurlijk zal er veel worden gelachen, en is het plezier dat de studenten beleven mooi meegenomen.

Voorstel voor de introductiedag:

 • 10.30 uur verzamelen op het strand
 • 10.30 tot 10.45 uur: Woord van welkom en uitleg van de dag en regels
 • 10:45 uur: Start teambuilding activiteiten, bijvoorbeeld "Expeditie RobinZon"
 • 13:00 uur: Einde / eventueel met lunchpakket

Voor scholen organiseren we een lunch vaak direct na de activiteiten, maar het kan ook tussendoor. Daarbij bieden we ook 2 lunchopties:

ETEN EN DRINKEN – Expeditie RobinZon scholieren/studentenuitje

Hierin bieden wij 2 opties:

Optie 1. De budget variant - verzorgd door een beachclub waarmee wij een samenwerking hebben. Je krijgt een tasje met 2 luxe broodjes (er wordt rekening gehouden met Halal en Vega), stuk fruit, drinken en iets om te snoepen. De leerlingen kunnen gaan zitten waar ze willen, op het strand of bijvoorbeeld op de trappen van de boulevard. In principe niet op het terras. Kosten: € 8,50 per persoon. 

Optie 2. Een luxere variant - lopend buffet is voor jullie neergezet bij een beachclub met hierin o.a.: verse jus, een kroketje, allerlei verschillende broodjes en beleg, salades, etc. Kosten van de luxe-variant zijn € 16,50 per persoon.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Recensies

Susanne Stoker

Tijdens het vrijgezellenfeest voor mijn vriendin liet een ander evenementenbureau ons in de steek. Alles was blijkbaar geannuleerd, alleen waren ze dat 'even vergeten' door te geven. Daar sta je dan met 8 meiden in Scheveningen...zonder programma. Geen bureau natuurlijk die dit kon oplossen....GELUKKIG kwamen we bij Jeroen van Beleving aan Zee terecht. 1 telefoontje was genoeg. Hij twijfelde geen moment, schoof in zijn planning en regelde binnen een uur een super programma voor ons: Expeditie Robinson ! Competitie, hilarische, momenten, soms even flink nadenken: super gaaf. Tegen een zeer nette prijs. Laura & Siem waren gepassioneerde spelleiders. Twijfel niet en kies voor deze gepassioneerde mensen die er alles aan doen je dag onvergetelijk te maken. Nogmaals bedankt! Hartelijke groet, Susanne (Elburg)

Martine Van Leeuwen

Met ons personeelsuitje hebben wij Expeditie Robinson gespeeld bij Beleving aan Zee. Een super leuke ervaring. Leuke spellen en op een perfecte locatie. Een echte aanrader :)

Carina De Jong- Wegman

Afgelopen zaterdag het vrijgezellenfeestje voor mijn zus aan het strand laten regelen door Beleving aan Zee. Ondanks dat het onwijs koud was deze dag, hebben we een zeer geslaagde middag Expeditie Robinson gehad in Scheveningen! Super leuke proeven en spellen, variërend en voor iedereen goed te doen. Goeie en enthousiaste begeleiding tijdens de activiteit. Communicatie verloopt soepel. Aanrader!!

Allegra Aliassime

We had booked the Team-building experience for a group, and they absolutely loved it. We chose the Expedition RobinSun and it was great for everyone who participated. The team of Beleving aan Zee was friendly and motivating. I can only recommend this to everyone.

Marlies Bilham

Some feedback from the Expedition Robinson Sun team building 10th May 2022. Being at the beach front was just amazing, the weather couldn’t have been better, the participants had so much fun, lots of creativity (some call it cheating) and competition! And the ERS team were very effective in keeping control and very friendly. I would recommend this activity and the services of Belving aan Zee, it was a very positive experience all round :-)

Eveline

Zowel de organisatie achter de schermen als de begeleiding op de dag zelf waren goed geregeld door de mensen van Beleving aan Zee. Denken met je mee, reageren snel en zijn een enthousiast team. Na afloop uit alle drie de workshopgroepjes (schilderen, powerkiten, expeditie RobinZon) alleen maar positieve geluiden gehoord en de dag afgesloten met een heerlijk BBQ hapjes buffet bij Copacabana. We hebben met de afdeling een top middag gehad!

Kathelijne Soydan

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond Beleving aan Zee een fijne club om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Expeditie RobinZon was ook erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Debora Rademaker

Met 9 meiden hebben wij als activiteit in het kader van een vrijgezellenfeest Expeditie Robinson bij Jeroen gedaan. We waren een klein half uur te laat, maar dit was geen probleem. We hebben super leuke en diverse activiteiten gedaan. Ook als je niet heel sportief bent, is het erg leuk om te doen. Je wordt vanzelf fanatiek en er is voor ieder wat wils. Het helpt ook mee dat Jeroen de activiteiten enthousiast en met humor begeleid heeft, waardoor er al snel een gezellig en leuk sfeertje ontstond. Als afsluiting nog drankjes bij strandtent de Waterreus gedronken, wat ook goed geregeld was. Absoluut een aanrader!

Eliane Admiraal

Expeditie Robinson bij DOK Amsterdam met 80 personen tijdens de teamdag van het OLVG was een groot succes! Organisatie zeer professioneel, goed in improviseren en erg leuke afwisseling in activiteiten. Iedereen heeft genoten! Bedankt.

J. Klink

Hey Jeroen, bedankt voor een geslaagd bedrijfsuitje in Scheveningen alsnog!!! Onze groep heeft véél plezier gehad tijdens Expeditie Robinson in Scheveningen. Als HR-manager was ik verheugd te zien hoe de teamopdrachten met bevlogenheid werden uitgevoerd door iedereen binnen de organisatie. Het enthousiasme spatte ervanaf... dit alles onder de bezielende begeleiding van jullie coaches natuurlijk ;-) Binnenkort weer een teamuitje hoor! Of een personeelsfeest voor een jubilerend lid van de personeelsvereniging... let you know!

Marjet Dijkstra

Met onze school 140 kinderen een totaal verzorgde dag gehad bij beleving aan zee. Alles was top geregeld ook zeer leuke enthousiaste instructeurs.
 • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
 • Teambuilding & plezier gegarandeerd
 • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
 • Grote groepen: 500+ personen
 • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje