• en
 • nl
 • de

Expeditie RobinZon (soort Robinson-uitje)

Origineel schooluitje | Met school naar zee

Wat leuk! Uw instelling is in een schoolevenement aan zee geïnteresseerd? Beleving aan Zee is in de professionele begeleiding van activiteiten voor grote groepen aan zee gespecialiseerd. Al ruim 15 jaar zijn wij in staat gebleken, om activiteiten aan zee voor grote groepen van diverse samenstelling succesvol te organiseren. Voor middelbare scholen, hoger onderwijs, colleges, studentengroepen en basisschoolonderwijs. En ook voor vriendengroepen en voor familiedagen aan zee, doen wij ons uiterste best een dag, of dagdeel, aan zee tot een evenement te maken waar nog jarenlang met een glimlach aan zal worden teruggedacht.

Zo is onze ervaring. En talloze positieve recensies online, hartelijke dankbetuigingen en uren beeldmateriaal zijn daarvan de stille getuigen. Maar waarom ervaart u het niet snel zelf? Kom met je klas naar het strand, ben heerlijk in de frisse buitenlucht aan zee, en speel één van onze strandactiviteiten. Talloze klassenuitjes gingen jou voor, en de studenten kwamen moe, maar voldaan thuis, na een eindeloze sport-, spel- of complete introductiedag op het strand door Beleving aan Zee georganiseerd.

Sportief schooluitje

Hebben we elkaar zojuist gesproken? Dan is het nu het moment één van onze populairste schooluitjes Expeditie RobinZon te boeken. Vaak wordt een activiteit met optioneel element uitgebreid, zoals de activiteit Archery Tag. Of Disc Golf. Scholieren spelen deze activiteiten in teams. De jongeren zijn competitief bezig, spelen en zijn heerlijk fysiek bezig, tijdens onze exercities aan zee. Of er wordt additioneel een workshop aan de middelbare schooluitjes toegevoegd. Met name het combineren van workshops is voor scholen populair. Een workshop Powerkiten is voor scholieren de ultieme uitdaging. Vraag ons naar de mogelijkheden om een teamuitje met kinderen sportief te maken, of een leuk uitje met je klas samen te stellen.

Scholen en scholieren verzamelt u!

Beleving aan Zee is een levendig organisatiebureau en bestaat uit een team van enthousiastelingen, welke verzot zijn op het strandleven. Niet alleen houden ze van het strand, ze zijn natuurlijk afdoende toegerust om groepen professioneel te begeleiden. Met hun kennis en ervaring maken zij de activiteit tot een authentieke beleving. Plezier en veiligheid staan bij ons voorop.

Compleet verzorgd schooluitje aan het strand

Expeditie RobinZon voor Scholen en Studenten kan met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Wij werken samen met verschillende strandtenten. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van de wensen voor het klassenuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze. Beleving aan Zee geeft je de kans om de Expeditie van heel dichtbij mee te maken op het strand van Scheveningen. 

Geïnteresseerd geraakt? De spellen tijdens het Expeditie RobinZon scholieren/studentenuitje zijn:

 • Wiebelende tafels
 • Wandelende A
 • Lange weg naar winnaarseiland
 • Breinkraker
 • Katapult bouwen
 • Bamboe bouwen
 • Vuurproef (afhankelijk van het weer)
 • Waterspel of Groot memory

  Extra’s
 • Optioneel: Archery Tag

DOEL
Het schooluitje Expeditie RobinZon op het strand heeft als doel om de leerlingen met elkaar vertrouwd te laten raken en om kennis te maken. Samenspel en het scheppen van teamgeest staan hierin centraal. Natuurlijk zal er veel worden gelachen, en is het plezier dat de studenten beleven mooi meegenomen.

Voorstel voor de introductiedag:

 • 10.30 uur verzamelen op het strand
 • 10.30 tot 10.45 uur: Woord van welkom en uitleg van de dag en regels
 • 10:45 uur: Start teambuilding activiteiten, bijvoorbeeld "Expeditie RobinZon"
 • 13:00 uur: Einde / eventueel met lunchpakket

Voor scholen organiseren we een lunch vaak direct na de activiteiten, maar het kan ook tussendoor. Daarbij bieden we ook 2 lunchopties:

ETEN EN DRINKEN – Expeditie RobinZon scholieren/studentenuitje

Hierin bieden wij 2 opties:

Optie 1. De budget variant - verzorgd door een beachclub waarmee wij een samenwerking hebben. Je krijgt een tasje met 2 luxe broodjes (er wordt rekening gehouden met Halal en Vega), stuk fruit, drinken en iets om te snoepen. De leerlingen kunnen gaan zitten waar ze willen, op het strand of bijvoorbeeld op de trappen van de boulevard. In principe niet op het terras. Kosten: € 8,50 per persoon. 

Optie 2. Een luxere variant - lopend buffet is voor jullie neergezet bij een beachclub met hierin o.a.: verse jus, een kroketje, allerlei verschillende broodjes en beleg, salades, etc. Kosten van de luxe-variant zijn € 16,50 per persoon.

De volgende bedrijven gingen u voor:

AFAS bedrijfsuitje
Aegon teamsuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
T-mobile teamuitje
Campina bedrijfsuitje
Winford bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Unilever bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes