• en
  • de

Activiteit en BBQ

Studentenvereniging of studievereniging uitje 

Origineel uitje op het strand met jouw medestudenten? Kies een actief uitje waarin je elkaar uitdaagt op sportief en mentaal vlak. Beleving aan Zee verzorgt activiteiten voor studentenverenigingen, studieverenigingen of groepjes studiegenoten. Na de activiteit geniet je gezamenlijk van een lekkere barbecue op het strand. Het beste teamuitje om even los van de studie te komen!

Activiteiten groep

Beleving aan Zee biedt verschillende activiteiten waarin het versterken van groepsgevoel centraal staat. Natuurlijk gooien we er ook een competitief element in. Kies uit de volgende opties:

Of kies een van de overige activiteiten op onze website, bijvoorbeeld Disc Golf en Archery Tag zijn razend populair!

Barbecue op het strand

Ook een barbecue op het strand van Scheveningen? Na de activiteit ga je gezamenlijk aan de barbecue bij een van de strandtenten naar keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wie weet zit jij binnenkort met jouw medestudenten met een lekker drankje in de hand op het strand van Scheveningen na te genieten van een dagje uit.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Recensies

Inprevo - protecting people

Beleving aan zee heeft vanaf het begin fijn met ons meegedacht en een super leuk programma voor ons samengesteld. De deelnemers hebben deze dag ervaren als een erg leuke middag met uitdagende sportieve activiteiten. Jong en oud hebben genoten van de verschillende activiteiten maar er was ook tijd om lekker te relaxen, precies zoals we gevraagd hadden. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Jeroen en zijn team bedankt voor de leuke dag! Groet PV The Safety Network
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje