• en
  • de

Escape The Beach vrijgezellenuitje

Spectaculair teamspel op het strand van Scheveningen

Je moet er nu écht aan gaan geloven: je beste vriend of vriendin gaat trouwen. Hartstikke leuk voor hem of haar natuurlijk, maar dat laat jij als getuige niet zonder slag of stoot aan je voorbijgaan: eerst moet er nog een knallend vrijgezellenfeest gevierd worden. Dat kan op de prachtige locatie van Scheveningen. Beleving aan Zee heeft Escape The Beach ontwikkeld. Een escape room variant op het leukste strand van Nederland: Scheveningen.

Samen met je teamgenoten ben je lekker in de buitenlucht op een uitdagende missie. Groepen tot 50 personen kunnen tegelijkertijd deelnemen aan dit spectaculaire, originele en unieke feest. Voor alle groepssamenstellingen is een escaperoom een uitstekende keuze. Iedereen in het team moet zijn steentje bijdragen aan het oplossen van puzzels en raadsels om verder te komen in de strijd.  Met de gewonnen steekpenningen kun je tijdens het gezamenlijke finalespel proberen het raadsel van Scheveningen op te lossen. De groep die dit het beste doet, wint! Tip: vergeet niet de bachelor zo af en toe even een beetje extra te helpen, zo sta je misschien op de bruiloft wel extra in het zonnetje. In het zonnetje op Scheveningen sta je in ieder geval al!

Het escaperoomspel duurt 1,5 uur. Zorg ervoor dat je binnen de tijd het raadsel ontcijfert, want anders...

Escape The Beach

Gedurende het spel Escape The Beach duik je in een historische Scheveningse familievete. Er woedt een strijd om de visserijrechten voor de kust. Welk vrijgezelle vissersgeslacht (team) is het slimst en het snelst in het oplossen van de raadsels en uitdagingen die tussen jou en de rechten op de visserij staan? Stel de inkomsten voor toekomstige generaties van je familie veilig en verover de nodige informatie om de steekpenningen te verzamelen voor het omkopen van de rechter. Door middel van verschillende fysieke en mentale uitdagingen word je als team op de proef gesteld. Dit alles gebeurt op en rond het Scheveningse strand. Zorg dat je binnen 1,5 uur alle informatie hebt verzameld en zet alles op het spel bij de laatste machtsstrijd. Leer de duistere kant van Scheveningen kennen...

Het is een aaneenschakeling van breinbrekers en raadsels. Maar bovenal teamopdrachten! Escape The Beach is zodoende ideaal voor vrijgezellenfeesten. De groep wordt opgedeeld in teams van 5 à 6 vrijgezellen. Je kunt de teamindeling vooraf zelf aanleveren of we maken ter plekke de indeling. Slechts één groep kan de uiteindelijke winnaar worden (zal het het team van de bachelor zijn?). Mocht je met een kleiner aantal vrijgezellen zijn, dan kan het spel ook gespeeld worden met één team. In dit geval gaat het erom dat de ontsnapping binnen de gestelde tijd van 1,5 uur wordt voltooid, zodat de bachelor tevreden naar huis kan gaan.

Escape The Beach als vrijgezellenfeest

Onze locatie voor Escape The Beach is het strand van Scheveningen. Deze populaire badplaats is uitermate geschikt voor onze escape room variant. Wil je ook wat eten voor of na de activiteit? Wij kunnen bijvoorbeeld een lunch voor je organiseren of een gezellige BBQ ter afsluiting. Wij werken samen met vele strandtenten en kiezen met veel plezier de juiste voor jullie groep uit!

Ga lekker los met elkaar op het strand! In een heerlijke mix van doe- en denkopdrachten krijgt iedereen de kans om zijn team naar de overwinning te helpen. Welk team opent uiteindelijk als eerste de strandkluis? Samenwerken, inventief, slim zijn, en veel plezier hebben, dat is de sleutel tot succes!

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Mirela Pachnikova

We vierden daar het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin en we hebben er echt van genoten! De spellen zijn leuk en boeiend! Het personeel is aardig en erg begripvol, gemakkelijk te communiceren en erg meegaand! Beveel het ten zeerste aan! 😊

Inprevo - protecting people

Beleving aan zee heeft vanaf het begin fijn met ons meegedacht en een super leuk programma voor ons samengesteld. De deelnemers hebben deze dag ervaren als een erg leuke middag met uitdagende sportieve activiteiten. Jong en oud hebben genoten van de verschillende activiteiten maar er was ook tijd om lekker te relaxen, precies zoals we gevraagd hadden. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Jeroen en zijn team bedankt voor de leuke dag! Groet PV The Safety Network

Nikki Meijer

Op aanraden van iemand anders bij Beleving aan Zee Beach games gedaan voor een vrijgezellenfeest. In een paar woorden: actief, enthousiast personeel, goede sfeer, originele spellen, goede communicatie vooraf. Aanrader dus!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje