• en
  • de

Kerstuitje personeel

Kerstuitje personeel?

Beleving aan Zee verzorgt het gehele jaar door uitjes voor bedrijven. We beschikken inmiddels over ruimschoots 20 jaar ervaring met het professioneel organiseren van bedrijfsevenementen, een personeelsfeest of bedrijfsuitjes voor teambuilding. Natuurlijk gaan onze uitjes in de wintermaanden en rond de kerstdagen gewoon door. Bekijk het winteraanbod op deze pagina en kies uw favoriet!

U speelt bijvoorbeeld eerst Wie is de Kwal, een soort molspel, waarna aansluitend een lunch, diner en/of een bedrijfsborrel speciaal met kerstsfeer kan worden georganiseerd. Of kies voor een extra creatieve workshop in uw kerstuitje, er is zo voor ieder wat wils. Ook mogelijk op uw eigen bedrijfslocatie!

Een workshop met WinterQuiz?

Laat u inspireren. Want we hebben een selectie voor samengesteld van kerstuitjes die veel geboekt worden. Dat scheelt denkwerk en is wel zo overzichtelijk. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden voor indoor uitjes.

Wat kun je boeken?

Wanneer je graag lekker binnen blijft:

Wanneer je van de frisse lucht wilt genieten:

Indoor teamuitje?

Beleving aan Zee biedt leuke indoor en outdoor winteractiviteiten. We bieden creatieve workshops het hele jaar door. Dus ook in de winter kunnen er uitjes op de mooiste plekken van Scheveningen, Den Haag, Katwijk of Hoek van Holland worden geboekt. Maar ook bij u op locatie. Cocktail shaken met uitzicht op zee? Een bedrijfsuitje in de winter en vergaderen boven de golven? Een nieuwjaarsborrel met collega's? Vraag het ons!

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

Recensies

Nieke Verschaeren

Beleving aan Zee ingeschakeld voor een bedrijfsuitje. We waren met een grote (gevarieerde) groep. Het team van Beleving aan Zee heeft ons een ontzettend leuke middag op het strand bezorgd. Vol enthousiasme gingen ze met ons aan de slag met leuke, uitdagende activiteiten voor jong en oud, waarin samenwerking een belangrijke rol speelt. Iedereen kwam gedurende de dag nader tot elkaar, leerde elkaar (nog) beter kennen en had bovenal veel plezier. Niets dan lovende woorden, wij hebben genoten!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje