• en
  • de

Disc Golf

Teambuilding op het strand

Disc Golf is de uitdagende variant van het 'normale' golfen waarin spel en gezelligheid worden gecombineerd. Tijdens de activiteit Disc Golf word je behendig met een frisbee en geniet je tegelijkertijd van een heerlijke stranddag! Disc Golf is geen zware kost. Het is grenzeloos vermaak voor jong en oud en voor alle niveau's. Het gaat erom om met z'n allen te genieten van het strand, de zee en elkaars gezelschap. 

Activiteit frisbee scheveningen

De activiteit Disc Golf is op ieder gewenste locatie uit te voeren. We kunnen een mooi en uitdagend parcours uitzetten bij jou in de directe omgeving. De activiteit is flexibel inzetbaar. Wil je Disc Golf buiten Scheveningen organiseren? Informeer naar onze mogelijkheden.

Disc Golf Scheveningen Den Haag

Disc Golf is een variant op het ‘normale’ golfen. In plaats van een bal, een hole en diverse golfclubs wordt er bij deze activiteit gebruik gemaakt van verschillende frisbee-schijven en een polehole. Een polehole is een ronde mand met kettingen. Wanneer de frisbee in de polehole terecht komt telt dit als een punt.

Disc Golf Nederland | Netherlands

Na een korte kennismaking met het materiaal en de verschillende werptechnieken proberen de deelnemers het parcours in zo min mogelijk worpen af te leggen. Disc Golf Scheveningen kan individueel of in teamverband worden gespeeld. Deze activiteit is toe te voegen als onderdeel van de Beach Games. De activiteit duurt ongeveer 1,5 uur.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Inprevo - protecting people

Beleving aan zee heeft vanaf het begin fijn met ons meegedacht en een super leuk programma voor ons samengesteld. De deelnemers hebben deze dag ervaren als een erg leuke middag met uitdagende sportieve activiteiten. Jong en oud hebben genoten van de verschillende activiteiten maar er was ook tijd om lekker te relaxen, precies zoals we gevraagd hadden. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Jeroen en zijn team bedankt voor de leuke dag! Groet PV The Safety Network
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje