• en
  • de

Met Studenten naar Zee

Activiteiten voor studenten | teambuilding

Een introductiedag voor studenten op het strand, dat kan op diverse strandlocaties en beachclubs langs het strand van Zuid-Holland. Enkele populaire studenten sportactiviteiten zijn Expeditie Scheveningen, Archery Tag, Expeditie RobinZon Studenten, de workshop Cocktail Shaken, Disc Golf, Beach Games, Powerkiten en Poker. Beleving aan Zee kan tal van uitjes of leuke workshops voor studenten of evenementen professioneel organiseren. 

Studentenuitje strand

Beleving aan Zee maakt kleinschalige activiteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een spelletjesmiddag aan zee, met lunch of een barbecue. Tevens zijn workshops en sportactiviteiten zoals Beach Games mogelijk. De ruimte die het strand biedt is hier heel geschikt voor. Het fysieke blijft vooralsnog wel een puzzel, maar de anderhalvemeterregel zien wij eerder als een uitdaging en als extra spelelement. Beleving aan Zee wil zoveel mogelijk real life ontmoetingen mogelijk maken. Dat hoort bij een stranddag voor studenten.

De activiteiten die voor de vereniging kunnen worden georganiseerd, zijn dan voornamelijk gericht op spelletjes, workshops en sport. Festivals, (thema)feestjes, netwerk- of afstudeerborrels en een georganiseerde busreis, een studententrip, zijn veel voorkomende studentevents binnen een studievereniging waar je Beleving aan Zee voor inschakelt. Ook voor een studentenborrel aan zee! Tevens zijn er talloze activiteiten voor studenten om uit te kiezen. Bekijk ons aanbod voor studenten, introductiedagen en voor studieverenigingen. Of laat een bericht achter en we nemen contact op.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Recensies

Eline Driesse

Wij hebben met ons studententeam een erg leuke activiteit Archery Tag gehad. Toen we aankwamen regende het helaas, maar de organisatie was zo flexibel genoeg om een half uurtje later te beginnen wanneer de regen stopte, erg prettig!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje