• en
  • de

Eindejaarsuitje

Eindejaarsuitje organiseren?

Kies een winteractiviteit van Beleving aan Zee. Een winteractiviteit is een creatieve workshop binnen of een indoor uitje. ’s Winters zijn er ook een aantal winteractiviteiten buiten (outdoor) beschikbaar. Bekijk ons aanbod op deze pagina. Of misschien wilt u indoor en outdoor combineren? Vraag Beleving aan Zee naar de mogelijkheden om tijdens het eindejaarsuitje een binnen- met een buitenactiviteit te combineren.

Eindejaarsuitje voor bedrijven

Vooral bedrijven kiezen ervoor om na een lange vergaderzit even uit te blazen op het strand. De zogenaamde energizers zorgen voor een frisse kijk op elk vergaderthema. Een teamspel kan daarbij, tegelijkertijd voor teambuilding zorgen. Combineer een winteractiviteit met een lunch, borrel of diner, en u hebt de geslaagde dag aan zee voor uw personeel. Ook in de winter. 

Een nieuwjaarsborrel voor bedrijven kan ook aan zee worden georganiseerd. Een eindejaarsuitje voor het personeel is leuk met Wie is de Kwal, een soort molspel aan zee, en zorgt voor extra teamgeest. Vraag ons naar de mogelijkheden, of bekijk ons aanbod indoor uitjes en winteractiviteiten hieronder:

Wat kun je boeken?

Wanneer je graag lekker binnen blijft:

Wanneer je van de frisse lucht wilt genieten:

Nieuwjaarsborrel voor bedrijven

Een nieuwjaarsborrel voor bedrijven kan worden opgesierd met verschillende extra’s. Zoals een lunch of een diner, en wordt op een prachtlocatie aan zee georganiseerd. Beleving aan Zee beschikt over ruimschoots 20 jaar ervaring met het professioneel organiseren van bedrijfsfeesten en evenementen voor personeel met WKR-regeling. We onderhouden nauw contact met talloze beachclubs aan zee, waardoor we altijd voor een passend aanbod kunnen zorgen, qua prijs, locatie en sfeer.

Indoor uitjes bij Beleving aan Zee

Indoor uitje & winteractiviteit in Scheveningen organiseren? Een bedrijfsuitje in de winter? Eindejaarsuitje? Kerstuitje voor het personeel? Boek bij Beleving aan Zee een creatieve workshop in de winter, een indoor uitje of andere leuke winteractiviteit. Een indoor uitje voor het personeel kan desgewenst feestelijk zijn, maar ook op teambuilding worden gericht.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

Recensies

Fresh Events

Waar is het feestje!? Nou aan zee dus met Beleving aan Zee! Leuk (ont)spannen(d) dagje gehad met het hele team van Fresh Events.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje