• en
  • de

Wie is de Kwal (soort molspel) Indoor

Beleving aan Zee verzorgt het gehele jaar door uitjes voor bedrijven. Ook in de wintermaanden gaan onze uitjes gewoon door. Bijvoorbeeld Wie is de Kwal. Dit populaire uitje is nu beschikbaar als indoor-variant. Jullie spelen dit molspel in Scheveningen, waarna aansluitend een lunch, diner en/ f een bedrijfsborrel, speciaal in (kerst)vakantiesfeer kan worden georganiseerd. 

Bekijk het Nieuwe Spel Kwal aan Tafel: een populair bedrijfsuitje binnen te organiseren bij u op locatie. Klik hier

'Wie is de Kwal' Indoor

Heb jij na het volgen van het zenuwslopende televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ ooit zelf weleens willen weten hoe het is om de Mol of kandidaat te zijn? Is het echt zo moeilijk en frustrerend om erachter te komen wie de Mol is? Beleving aan Zee biedt jou de mogelijkheid om het zelf te ondervinden! Wie is de Kwal? is een spannend spel waarbij in teams opdrachten uitgevoerd worden en er tegelijkertijd op de Kwal wordt gejaagd. De opdrachten zijn uitdagend, spannend en intrigerend. Met een goede portie inventiviteit, stressbestendigheid, intelligentie, inzicht, lef en bovenal mensenkennis weet jij misschien wel het spel te kraken! 

Spannend en avontuurlijk indoor uitje

Met het uitvoeren van de uitdagende opdrachten kunnen de kandidaten ‘kwallengeld’ verdienen. Hiervoor is samenwerken en vertrouwen cruciaal! Maar met de aanwezigheid van de Kwal – een saboteur – in de groep is dit niet makkelijk. Wie dit is? Dat weet niemand. Alleen een slimme en oplettende speler kan ontdekken waar en hoe de Kwal opdrachten saboteert.

Aan het einde van het spel worden alle kandidaten onderworpen aan het spannendste onderdeel van het spel: een test met vragen over de identiteit en het doen en laten van de Kwal. Degene die op het einde de meeste vragen over de Kwal goed weet te beantwoorden en dus de Kwal ontmaskert, wint de inhoud van de pot die in te wisselen is voor 1 van de trofeeën

Was de Kwal dan toch de manager van het team? Of die stiekeme oom? Of was jij het zelf misschien?

Durf jij?

Wie is de Kwal? kan zowel buiten op het strand als binnen in een strandtent gespeeld worden en duurt ongeveer 2 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met een lekkere lunch of BBQ bij één van de vele locaties waar wij mee samenwerken.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje