• en
  • de

Expeditie RobinZon (Robinson uitje)

Beleving aan Zee verzorgt het gehele jaar door uitjes voor bedrijven. Ook in november, december en januari gaan onze uitjes gewoon door. Bijvoorbeeld Expeditie RobinZon. Dit populaire uitje is nu beschikbaar als indoor-variant. Jullie spelen dit avontuurlijk Robinsonspel in Scheveningen, Kijkduin of Katwijk indoor, waarna aansluitend een lunch, diner en/of een bedrijfsborrel speciaal in speciale sfeer kan worden georganiseerd.

Expeditie Robinson aan Tafel

We organiseren al meer dan 10 jaar succesvol de Expeditie RobinZon. Nu is daar Robinson aan Tafel! Het is hetzelfde populaire Robinson-uitje oorspronkelijk van het Scheveningen strand, maar nu binnen, aan tafel! Dit gezelsshapsspel is als expeditie niet aan plaats gebonden en éénvoudig te organiseren bij u op locatie. Het is een ideaal instrument voor teambuilding en plezier. Bekijk onze sfeerimpressie. Avontuur & gezelligheid!

Teambuilding event 

De succesformule die dit teamuitje groot maakte, is toegepast in deze speciale en originele indoor-editie. Maar ook op het terras bij goed weer is het zéér geschikt. Deze tafelvariant van dit avonturenspel is beschikbaar voor ruim vijfhonderd man tegelijk. Robinson aan Tafel is de ideale invulling van een bedrijfsdag, bedrijfsuitje op kantoor, waarin ieders kwaliteiten worden getest. Ook leuk als bedrijfsuitje met personeel goed voor teambuilding!

“Speciaal grote bedrijven kiezen deze Robinson-variant. De Expeditie aan Tafel, zoals we ‘m intern noemen, is beschikbaar voor kleine en grote groepen tot wel 500+ personen!”

Robinsonuitje Indoor

Misschien heb je na het zien van het televisieprogramma zelf weleens gedacht: “zoiets zou ik ook wel willen”. Nu is je kans! Expeditie RobinZon is onze uitvoering van het welbekende tv-programma. Je speelt tijdens dit spel onder professionele begeleiding met twee of meer teams in een bloedstollende strijd. De deelnemers worden onderworpen aan verschillende proeven. Altijd een leuke opdracht voor de extraverte tante of manager van het gezelschap.

Beleving aan Zee organiseert Expeditie RobinZon

Bij aankomst staan de instructeurs van Beleving aan Zee voor jullie klaar. Na een korte introductie worden de Expeditie RobinZon deelnemers in teams verdeeld. Speel Expeditie RobinZon slim en tactisch. Alle spelelementen van Expeditie RobinZon zijn met elkaar verbonden. Zo krijg je direct bij de start al informatie die je later nodig hebt. Dus alle zintuigen op scherp! Zijn de vlaggen gehesen en de bandanas bevestigd? Vanaf nu ga je actief het spel in...

Expeditie RobinZon voor teambuilding

Expeditie RobinZon is zeer geschikt als origineel bedrijfsfeest, indoor teamuitje, vrijgezellenactivitieit of speciaal voor teambuilding van een groep. In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen? En wie beschikt er over ruimtelijk inzicht? Samenwerking en communicatie zijn essentieel voor het behalen van de winst. Expeditie RobinZon is één van onze populairste teambuildingactiviteiten van dit moment. 

Compleet verzorgd personeelsuitje

Expeditie RobinZon kan met een drank-, lunch-, of diner arrangement worden gecombineerd. Wij werken samen met verschillende strandtenten en andere horeca. Elke strandtent heeft zijn eigen sfeer en locatievoordelen. Afhankelijk van de wensen voor het bedrijfsuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze. Beleving aan Zee geeft je de kans om de Expeditie van heel dichtbij mee te maken. Expeditie RobinZon is naast een bedrijfsuitje zéér geschikt voor vriendengroepen, een familiedag of als vrijgezellenfeest.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

Recensies

Arnoud van Kleef - Shell

4 november deze Expeditie gedaan aan tafel. Zeer leuk en geslaagd. Bedankt team!

Barbara Kraai

Vrijdag 2 juni een leuke ochtend gehad verzorgd door Sam, Aimee en Esva van Beleving aan Zee. Wat een enthousiasme alle 3. En alles super goed geregeld. Expeditie Robinson is echt een aanrader. Ondanks dat de zon het liet afweten hebben we een top ochtend gehad.

Marlies Bilham

Some feedback from the Expedition Robinson Sun team building 10th May 2022. Being at the beach front was just amazing, the weather couldn’t have been better, the participants had so much fun, lots of creativity (some call it cheating) and competition! And the ERS team were very effective in keeping control and very friendly. I would recommend this activity and the services of Belving aan Zee, it was a very positive experience all round :-)

Carina De Jong- Wegman

Afgelopen zaterdag het vrijgezellenfeestje voor mijn zus aan het strand laten regelen door Beleving aan Zee. Ondanks dat het onwijs koud was deze dag, hebben we een zeer geslaagde middag Expeditie Robinson gehad in Scheveningen! Super leuke proeven en spellen, variërend en voor iedereen goed te doen. Goeie en enthousiaste begeleiding tijdens de activiteit. Communicatie verloopt soepel. Aanrader!!

Kathelijne Soydan

Ons bedrijfsuitje (bij strandtent Boomerang Beach) was tot in de puntjes verzorgd. Ik vond Beleving aan Zee een fijne club om mee te werken. Snelle en prettige communicatie, gastvrij, snel schakelen. Teambuildingactiviteit Expeditie RobinZon was ook erg leuk. Kortom: Een echte aanrader!

Allegra Aliassime

We had booked the Team-building experience for a group, and they absolutely loved it. We chose the Expedition RobinSun and it was great for everyone who participated. The team of Beleving aan Zee was friendly and motivating. I can only recommend this to everyone.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje