• en
  • de

Studievereniging naar zee

Studievereniging uitje

Op zoek naar een origineel uitje voor studenten? Kies Beleving aan Zee voor een studentenuitje of studentenevenement. Ons organisatiebureau biedt professionele begeleiding tijdens het uitje met de vereniging of de universiteit.

Introductieweek of Studenten introductiedag aan zee?

Een studenten introductieweek organiseren voorafgaand aan het studiejaar? En met uitzicht op de Pier van Scheveningen? Dat kan! Beleving aan Zee organiseert jaarlijks sportieve en actieve uitjes voor zowel kleine als grote groepen studenten. Vertel ons over het aantal dagen en aantal deelnemers, jullie doel en het budget. Eventueel extra speciale wensen, en jullie zijn klaar om te gaan. Samenwerking en plezier staan centraal!

Activiteiten voor studenten | teambuilding

Een dag voor studenten op het strand, dat kan op diverse strandlocaties en beachclubs langs het strand van Zuid-Holland. Enkele populaire studenten sportactiviteiten zijn Expeditie Scheveningen, Archery Tag, de workshop Cocktail Shaken, Disc Golf, Beach Games, Powerkiten en Poker. Beleving aan Zee kan tal van uitjes of leuke workshops voor studenten of evenementen professioneel organiseren. 

Coronaproof team uitje 

Beleving aan Zee maakt kleinschalige activiteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een spelletjesmiddag aan zee, met lunch of een barbecue. Tevens zijn coronaproof workshops en sportactiviteiten zoals Beach Games mogelijk. De ruimte die het strand biedt is hier heel geschikt voor. Het fysieke blijft vooralsnog wel een puzzel, maar de anderhalvemeterregel zien wij eerder als een uitdaging en als extra spelelement. Beleving aan Zee wil zoveel mogelijk real life ontmoetingen mogelijk maken. Dat hoort bij een stranddag voor studenten.

De activiteiten die voor de vereniging kunnen worden georganiseerd, zijn dan voornamelijk gericht op spelletjes, workshops en sport. Festivals, (thema)feestjes, netwerk- of afstudeerborrels en een georganiseerde busreis, een studententrip, zijn veel voorkomende studentevents binnen een studievereniging waar je Beleving aan Zee voor inschakelt. Ook voor een studentenborrel aan zee! Tevens zijn er talloze activiteiten voor studenten om uit te kiezen. Bekijk ons aanbod voor studenten, introductiedagen en voor studieverenigingen. Of laat een bericht achter en we nemen contact op.

Recensies

Eline Driesse

Wij hebben met ons studententeam een erg leuke activiteit Archery Tag gehad. Toen we aankwamen regende het helaas, maar de organisatie was zo flexibel genoeg om een half uurtje later te beginnen wanneer de regen stopte, erg prettig!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje