• en
  • nl
  • de

Fietstocht Scheveningen

Fietstocht door Scheveningen tijdens jullie vrijgezellenfeest

Ontdek Scheveningen op een ontspannen manier! Maak een relaxte fietstocht met je vrienden tijdens jullie vrijgezellenfeest. We fietsen op gemakkelijke stadsfietsen op een rustig tempo door Scheveningen. Hierbij bekijken we het oude vissersdorp, de omgeving van de Haven, de Pier en het Kurhaus. Ook is er een stop inclusief Scheveningse lekkernij bij de plaatselijke visboer. Je maakt de tocht onder begeleiding van een gids die je onderweg meeneemt langs een stukje geschiedenis, maar er worden ook leuke hedendaagse feitjes belicht.

De Fietstocht Scheveningen kan met veel leuke activiteiten worden uitgebreid

Vraag ons naar de kosten en mogelijkheden. Mogelijke uitbreidingen kunnen zijn:

  • Bezoek aan de visafslag (daar waar de vis van de boot aan land komt)
  • Complete visproeverij
  • Vis fileren
  • Haags bakkie bij een leuke koffietent
  • Picknick

Fietstocht Scheveningen Wassenaar

Scheveningen is betrekkelijk groot en deze oerhollandse badplaats kent dan ook vele facetten. Tijdens de Fietstocht door Scheveningen kunnen we dit in ongeveer 1,5 uur nauwelijks allemaal laten zien. Afhankelijk van waar je de fietstocht wilt beginnen zal onze gids leuke feiten en wetenswaardigheden over Scheveningen nu en vroeger vertellen. Scheveningen is van een vissersdorp uitgegroeid tot een plek met internationale faam. Voor toeristen beter bekend als The Hague Beach area. Ook Wassenaar kan tijdens de fietstocht onderdeel van de tour zijn. 

Fietsen door Scheveningen als groepsexcursie

Tijdens deze Scheveningen beleving, neemt onze gids je mee langs leuke en boeiende bezienswaardigheden in Scheveningen. We kunnen deze tour volledig afstemmen op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld uit een informatieve tocht of meer een plezierige fietstocht. 

Duur van Fietstocht Scheveningen:

Fietstocht Scheveningen duurt ongeveer 1,5 uur (dit is zonder de uitbreidingen).

Onze activiteiten

De volgende bedrijven gingen u voor: