• en
  • nl
  • de

Fietstocht Scheveningen

Fietstocht door Scheveningen tijdens jullie vrijgezellenfeest

Ontdek Scheveningen op een ontspannen manier! Maak een relaxte fietstocht met je vrienden tijdens jullie vrijgezellenfeest. We fietsen op gemakkelijke stadsfietsen op een rustig tempo door Scheveningen. Je maakt de tocht onder begeleiding van een gids die je onderweg meeneemt langs een stukje geschiedenis, maar er worden ook leuke hedendaagse feitjes belicht.

Fietstocht Scheveningen Wassenaar

Scheveningen is betrekkelijk groot en deze oerhollandse badplaats kent dan ook vele facetten. Tijdens de Fietstocht door Scheveningen kunnen we dit in ongeveer 2 uur nauwelijks allemaal laten zien. Afhankelijk van waar je de fietstocht wilt beginnen zal onze gids leuke feiten en wetenswaardigheden over Scheveningen nu en vroeger vertellen. Scheveningen is van een vissersdorp uitgegroeid tot een plek met internationale faam. Voor toeristen beter bekend als The Hague Beach area. Ook Wassenaar kan tijdens de fietstocht onderdeel van de tour zijn. 

Fietsen door Scheveningen als groepsexcursie

Tijdens deze Scheveningen beleving, neemt onze gids je mee langs leuke en boeiende bezienswaardigheden in Scheveningen. We kunnen deze tour volledig afstemmen op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld uit een informatieve tocht of meer een plezierige fietstocht. 

Duur van Fietstocht Scheveningen

Fietstocht Scheveningen duurt ongeveer 2 uur.

Onze activiteiten

De volgende bedrijven gingen u voor: