• en
  • de

Fietstocht Scheveningen

Fietstocht door Scheveningen tijdens jullie vrijgezellenfeest

Ontdek Scheveningen op een ontspannen manier! Maak een relaxte fietstocht met je vrienden tijdens jullie vrijgezellenfeest. We fietsen op gemakkelijke stadsfietsen op een rustig tempo door Scheveningen. Je maakt de tocht onder begeleiding van een gids die je onderweg meeneemt langs een stukje geschiedenis, maar er worden ook leuke hedendaagse feitjes belicht.

Fietstocht Scheveningen Wassenaar

Scheveningen is betrekkelijk groot en deze oerhollandse badplaats kent dan ook vele facetten. Tijdens de Fietstocht door Scheveningen kunnen we dit in ongeveer 2 uur nauwelijks allemaal laten zien. Afhankelijk van waar je de fietstocht wilt beginnen zal onze gids leuke feiten en wetenswaardigheden over Scheveningen nu en vroeger vertellen. Scheveningen is van een vissersdorp uitgegroeid tot een plek met internationale faam. Voor toeristen beter bekend als The Hague Beach area. Ook Wassenaar kan tijdens de fietstocht onderdeel van de tour zijn. 

Fietsen door Scheveningen als groepsexcursie

Tijdens deze Scheveningen beleving, neemt onze gids je mee langs leuke en boeiende bezienswaardigheden in Scheveningen. We kunnen deze tour volledig afstemmen op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld uit een informatieve tocht of meer een plezierige fietstocht. 

Duur van Fietstocht Scheveningen

Fietstocht Scheveningen duurt ongeveer 2 uur.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Nikki Meijer

Op aanraden van iemand anders bij Beleving aan Zee Beach games gedaan voor een vrijgezellenfeest. In een paar woorden: actief, enthousiast personeel, goede sfeer, originele spellen, goede communicatie vooraf. Aanrader dus!

Verena Lenk

Een geweldige dag met een groepje meiden beleefd. Eerst een rondje fietsen en later een cocktail shaken en salsa les gevolgd. Iedereen was dolenthousiast! Een echte aanrader.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje