• en
  • de

Boek een winteractiviteit met borrel

Beleving aan Zee verzorgt het gehele jaar door uitjes voor bedrijven en particulier. Dus ook in de winter organiseren wij de leukste activiteiten voor je. Of je nu in de frisse buitenlucht je brein wilt kraken met een uitdagend escape spel of lekker binnen bij het haardvuur creatief aan de slag wilt: voor ieder wat wils en lol verzekerd!

Boek nu één van onze winteractiviteiten in combinatie met een gezellige borrel. De borrel bestaat uit heerlijke mini quiches of gemarineerde olijven, zoutjes en borrelnootjes. Je kunt deze deal eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, lunch of heerlijk diner. Ook een nieuwjaarsborrel voor bedrijven kunnen wij professioneel organiseren. 

Wat kun je boeken?

Wanneer je graag lekker binnen blijft:

Wanneer je van de frisse lucht wilt genieten:

Nieuwjaarsborrel voor bedrijven

Een nieuwjaarsborrel voor bedrijven kan worden opgesierd met verschillende extra’s. Zoals een lunch of een diner, en wordt op een prachtlocatie aan zee georganiseerd. Beleving aan Zee beschikt over ruimschoots 20 jaar ervaring met het professioneel organiseren van bedrijfsfeesten en evenementen voor personeel met WKR-regeling. We onderhouden nauw contact met talloze beachclubs aan zee, waardoor we altijd voor een passend aanbod kunnen zorgen, qua prijs, locatie en sfeer. U zorgt voor een frisse start van het nieuwe jaar met de nieuwjaarsborrel van Beleving aan Zee.

Een nieuwjaarsborrel voor bedrijven kan op locatie, maar ook aan zee worden georganiseerd. Een eindejaarsuitje voor het personeel is leuk met een escapespel aan zee voor extra teamgeest. Vraag ons naar de mogelijkheden of bekijk ons aanbod indoor uitjes en winteractiviteiten op deze pagina.

Kies aanvullend voor een bedrijfsquiz, salsadansen, speeddaten, kopspijkers, een kapper op locatie, een workshop cocktail shaken, een dj, een escapespel voor het personeel, et cetera. The sky is the limit!

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje