• en
  • de

Winter bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje in de winter?

Boek bij Beleving aan Zee een creatieve workshop in de winter, een indoor uitje of andere leuke winteractiviteit. Een indoor uitje voor het personeel kan desgewenst feestelijk zijn, maar ook gericht op teambuilding. Er zijn indoor uitjes beschikbaar voor bedrijven om de onderlinge band tussen werknemers te verbeteren en teamspirit te versterken. Ideaal als bedrijfsuitje voor het personeel. En we hebben steeds een sfeervolle binnenlocatie beschikbaar, ook tijdens de wintermaanden. 

Teamuitje kerst?

Ook aan zee blijven de uitjes voor bedrijven gewoon beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden om uw bedrijfsuitje in de winter te organiseren, al dan niet in combinatie met de viering van kerst of het eindejaar. Er zijn momenteel kerstuitjes voor het personeel en eindejaarsuitjes beschikbaar in Scheveningen, Katwijk of Hoek van Holland. Beleving aan Zee zorgt voor een sfeervolle invulling en aankleding van uw personeelsfeest of bedrijfsevenement. Bekijk onze top 10 van leukste winter bedrijfsuitjes!

Wat kun je boeken?

Wanneer je graag lekker binnen blijft:

Wanneer je van de frisse lucht wilt genieten:

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

Recensies

Nieke Verschaeren

Beleving aan Zee ingeschakeld voor een bedrijfsuitje. We waren met een grote (gevarieerde) groep. Het team van Beleving aan Zee heeft ons een ontzettend leuke middag op het strand bezorgd. Vol enthousiasme gingen ze met ons aan de slag met leuke, uitdagende activiteiten voor jong en oud, waarin samenwerking een belangrijke rol speelt. Iedereen kwam gedurende de dag nader tot elkaar, leerde elkaar (nog) beter kennen en had bovenal veel plezier. Niets dan lovende woorden, wij hebben genoten!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje