• en
  • de

Schilderen

Help teamgeest te verbeteren door creatief proces

Kies voor een ongedwongen schilderworkshop waarin je verschillende schildertechnieken krijgt uitgelegd. Met als extra verwennerij; een prachtig inspirerende locatie aan zee. Word jij de nieuwe Anton Heyboer, Karel Appel of Bob Ross? Laat je inspireren door de ontspannende omgeving en de zilte zeelucht van Scheveningen! De workshop is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt gezamenlijk aan één doek werken en spelenderwijs de teamspirit verbeteren, maar het is ook mogelijk individueel te werken op een eigen doek.

Puzzelschilderij maken? 

Samen met je collega's werken aan een collectief kunstwerk? Dit is de ultieme teambuidling activiteit. Door onze schildercoach wordt een schets gemaak. Dit kan bijvoorbeeld jullie bedrijfslogo zijn. Vervolgens ga je individueel aan de slag met je eigen schilderdoek. Om het eindresultaat tot een compleet geheel te brengen zullen jullie continu samen blijven werken. Als alle doeken zijn gedroogd, kan het puzzelen beginnen! Lukt het jullie?

Wij bieden de mogelijkheid om het complete kunstwerk professioneel te monteren en naar een gewenste locatie te vervoeren.

Extra informatie Workshop Schilderen op Scheveningen

Voor de workshop Schilderen op Scheveningen hebben we verschillende leuke locaties buiten en een locatie binnen tot onze beschikking. Onze instructeurs zijn er om je op weg te helpen met de juiste technieken en ze zullen je begeleiden tijdens de opzet en vormgeving van je eigen werk. Uiteraard wordt het materiaal volledig voor je verzorgd. Het gemaakte werk gaat na afloop met je mee naar huis. De duur van de workshop Schilderen is ongeveer 2 uur. 

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Eveline

Zowel de organisatie achter de schermen als de begeleiding op de dag zelf waren goed geregeld door de mensen van Beleving aan Zee. Denken met je mee, reageren snel en zijn een enthousiast team. Na afloop uit alle drie de workshopgroepjes (schilderen, powerkiten, expeditie RobinZon) alleen maar positieve geluiden gehoord en de dag afgesloten met een heerlijk BBQ hapjes buffet bij Copacabana. We hebben met de afdeling een top middag gehad!

Cocky van Willigenburg

Op een superlocatie aan het strand in drie uur een heel gaaf portret geschilderd. Nooit gedacht dat ik zoiets kon. Maar Lucienne heeft ons zo fantastisch geinstrueerd en geassisteerd. Echt heel gaaf. In het najaar nog een keer!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje