• en
  • de

Bachata

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Dansen aan zee? Dat kan op de boulevard van Scheveningen. De Bachata Workshop staat steevast in onze top 10 van vrijgezellenuitjes voor vrouwen. Verras de bachelorette met een gave dansworkshop Bachata, dit is net even anders dan Salsa. Bachata is een dans afkomstig van de Dominicaanse Republiek en is kenmerkend voor het voetenwerk en speelsheid tijdens het dansen. Deze workshop kan je zowel volgen met je voeten in het zand, op de boulevard of bij een strandtent. Last van plankenkoorts? Wij zorgen er voor dat het vooral leuk en gezellig wordt!

Workshop Bachata

Deze workshop wordt gegeven door een professionele dansleraar, met jarenlange ervaring. We beginnen bij de basics van het Bachata dansen! Ervaring is niet nodig, de activiteit wordt volledig aangepast aan het niveau van de groep, zodat iedereen mee kan doen. Vergeleken met Salsa is het tempo van de muziek hetzelfde, maar zijn de passen vaak wat rustiger. Bachata kan individueel of als duo worden gedanst. Onze leraren willen maar al te graag de deelnemers van jouw vrijgezellenfeest de passie en liefde voor de dans laten ervaren, dus trek de dansschoenen maar aan. Op stranddagen volstaan slippers of blote voeten prima. Kom naar zee!

Vrijgezellenuitje Vrouwen

Laat de bachelorette maar een cocktail shaken!​ En willen jullie daarna meer gezelligheid? Sluit dan dit Bachata vrijgezellenuitje voor vrouwen af met een heerlijke cocktail. De Bachata workshop is perfect te combineren met een workshop Cocktail Shaken. Ben je van plan er helemaal voor te gaan op je vrijgezellenfeest? Kies er dan voor om 2 cocktails te maken. Geniet je al genoeg van 1 cocktail? Ga dan voor de optie Bachata workshop + 1 cocktail per persoon. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen en maak je vrijgezellenparty compleet!

De workshop Bachata tijdens dit vrijgezellenfeest voor vrouwen duurt ongeveer 1 uur. Dit dansfestijn aan zee kan worden uitgebreid met de cocktail shaken workshop

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Stephanie Hofman

We hebben een super vrijgezellen feest gehad mede dankzij beleving aan zee! Ze doen hun werk echt goed en maken er wat leuks van! Zeker een aanrader!
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje