• en
  • de

Bachata

Vrijgezellenfeest op de boulevard van Scheveningen!

Verras de bachelor met een gave dansworkshop Bachata, dit is net even anders dan Salsa. Bachata is een dans afkomstig van de Dominicaanse Republiek en is kenmerkend voor het voetenwerk en speelsheid tijdens het dansen. Deze workshop kan je zowel volgen met je voeten in het zand, op de boulevard of bij een strandtent. Last van plankenkoorts? Wij zorgen er voor dat het vooral leuk en gezellig wordt!

Deze workshop wordt gegeven door een professionele dansleraar, met jarenlange ervaring. We beginnen bij de basics van het Bachata dansen! Ervaring is niet nodig, de activiteit wordt volledig aangepast aan het niveau van de groep, zodat iedereen mee kan doen. Vergeleken met Salsa is het tempo van de muziek hetzelfde, maar zijn de passen vaak wat rustiger. Bachata kan individueel of als duo gedanst worden! Onze leraren willen maar al te graag de deelnemers van jouw vrijgezellenfeest de passie en liefde voor de dans laten ervaren, dus trek je dansschoenen maar aan! 

Deze workshop voor jouw vrijgezellenfeest duurt ongeveer 1 uur.

Laat de bachelor maar een cocktail shaken!​

Wil je nog meer gezelligheid, dan kun je het feestje afsluiten met een heerlijke cocktail. De Bachata workshop is perfect te combineren met een workshop Cocktail Shaken. Ben je van plan er helemaal voor te gaan op je vrijgezellenfeest? Kies er dan voor om 2 cocktails te maken. Geniet je al genoeg van 1 cocktail? Ga dan voor de optie Bachata workshop + 1 cocktail per persoon. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen en maak je vrijgezellenparty helemaal af!

Onze vrijgezellenuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje