• en
  • nl
  • de

Salsa

Vrijgezellenfeest op de boulevard van Scheveningen!

Maak je vrijgezellenparty helemaal compleet met een heerlijke dansles door één van onze dansinstructeurs op een prachtige locatie aan zee. Salsa dansen zit vol met passie, energie en sensualiteit en het is echt een verleidelijke stijl. Deze prachtige dansstijl met pittige danspassen is perfect om anderen te imponeren en de aantrekkingskracht naar anderen spat eraf! Ideaal als vrijgezellenfeest dames!! ”Cross body lead”, de “Inner turn” of de “Close hold”. Met welke dansbeweging ga jij aan de slag? Gooi die vrijgezelle heupen los en steel de show op de bruiloft.

Hoe schud ik de heupen los tijdens de Salsa workshop?

De activiteit wordt volledig aangepast aan het niveau van de groep zodat iedereen kan genieten van de salsa workshop en zo dus hun beste dansmoves kan leren. Onze leraren willen maar al te graag de deelnemers van jouw vrijgezellenfeest de passie en liefde voor de dans laten ervaren, dus trek je dansschoenen maar aan. We beginnen bij de basics van het salsa dansen! Ervaring is niet nodig, de eerste stappen zijn zo gezet! Naast salsa behoren ook merengue en bachata tot de mogelijkheden, ook daar gaan de heupen goed los van zitten. En vergeet natuurlijk niet af en toe te genieten van de prachtige boulevard van Scheveningen.

Deze workshop voor jouw vrijgezellenfeest duurt ongeveer 1,5 uur.

Laat de bachelor maar een cocktail shaken!​

Wil je nog meer gezelligheid, dan kun je het feestje afsluiten met een heerlijke cocktail. De Salsa workshop is perfect te combineren met een workshop Cocktail Shaken. Ben je van plan er helemaal voor te gaan op je vrijgezellenfeest? Kies er dan voor om 2 cocktails te maken. Geniet je al genoeg van 1 cocktail? Ga dan voor de optie Salsa workshop + 1 cocktail per persoon. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen en maak je vrijgezellenparty helemaal af!

Al mogelijk vanaf € 27,50 per persoon.

Onze activiteiten

De volgende bedrijven gingen u voor: