• en
  • de

Boek een leuke winteractiviteit

Indoor uitjes bij Beleving aan Zee

Beleving aan Zee heeft een ruim assortiment uitjes beschikbaar in de herfst, de winter en het voorjaar. Vanaf oktober openen wij het Indoor-uitjesseizoen, en hebben de leukste winteractiviteiten voor je op een rij gezet. Natuurlijk kun je nog genieten (uitwaaien) en gebruik van onze uitjesaanbod in de buitenlucht tijdens een escapespel aan zee of powerkiten. Maar jullie kunnen ook naar binnen voor een creatieve workshop. Dus of je nu in de frisse buitenlucht je brein wilt kraken, actief wilt zijn of lekker binnen bij het haardvuur creatief aan de slag wilt: er is voor ieder wat wils en lol is verzekerd!

Boek nu één van onze winteractiviteiten. Je kunt dit indoor uitje eventueel nog uitbreiden met een extra workshop, borrel, lunch of heerlijk diner.

Wat kun je boeken?

Wanneer je graag lekker binnen blijft:

Wanneer je van de frisse lucht wilt genieten:

Indoor uitjes bij Beleving aan Zee

Indoor uitjes en winteractiviteiten in Scheveningen? Een bedrijfsuitje in de winter organiseren? Eindejaarsuitje? Kerstuitje voor het personeel? Boek bij Beleving aan Zee een creatieve workshop in de winter, een indoor uitje of andere leuke winteractiviteit. Een indoor uitje voor het personeel kan desgewenst feestelijk zijn, maar ook gericht op teambuilding. Of allebei.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

Recensies

Inprevo - protecting people

Beleving aan zee heeft vanaf het begin fijn met ons meegedacht en een super leuk programma voor ons samengesteld. De deelnemers hebben deze dag ervaren als een erg leuke middag met uitdagende sportieve activiteiten. Jong en oud hebben genoten van de verschillende activiteiten maar er was ook tijd om lekker te relaxen, precies zoals we gevraagd hadden. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Jeroen en zijn team bedankt voor de leuke dag! Groet PV The Safety Network
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje