• en
  • de

Road to El Dorado

Actief vrijgezellenuitje op het strand

Ken jij de legende van El Dorado? Ga nu zelf in teams op zoek naar het goud van El Dorado! Dit is het ultieme spel voor vrijgezellengroepen waarbij de teams alle zichtbare en onzichtbare gevaren moeten trotseren om veilig het goud mee naar huis te kunnen nemen.

Vrijgezellenuitje waarbij plezier en tactisch spelen centraal staan

Vrijgezellenuitje ideeën nodig? Road to El Dorado is zeer geschikt als vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen. Deze vrijgezellen activiteit heeft een flexibele invulling met afwisselende onderdelen. Plezier maken en klein beetje tactiek, dat zijn belangrijk tijdens dit vrijgezellenfeest aan zee. Kom erachter wat de kwaliteiten zijn van jouw teamgenoten!

Beleving aan Zee organiseert Road to El Dorado

Dit vrijgezellenuitje kan plaatsvinden op het strand van Hoek van Holland, Scheveningen of Noordwijk. Road to El Dorado wordt buiten op het strand gespeeld en duurt 1,5 uur. De activiteit kan worden gecombineerd met één van de drank-, lunch- of dinerarrangementen bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken. Afhankelijk van de wensen voor het vrijgezellenuitje zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Onze vrijgezellenuitjes

Recensies

Inprevo - protecting people

Beleving aan zee heeft vanaf het begin fijn met ons meegedacht en een super leuk programma voor ons samengesteld. De deelnemers hebben deze dag ervaren als een erg leuke middag met uitdagende sportieve activiteiten. Jong en oud hebben genoten van de verschillende activiteiten maar er was ook tijd om lekker te relaxen, precies zoals we gevraagd hadden. Dit alles werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Jeroen en zijn team bedankt voor de leuke dag! Groet PV The Safety Network

Mirela Pachnikova

We vierden daar het vrijgezellenfeest van mijn beste vriendin en we hebben er echt van genoten! De spellen zijn leuk en boeiend! Het personeel is aardig en erg begripvol, gemakkelijk te communiceren en erg meegaand! Beveel het ten zeerste aan! 😊

Fresh Events

Waar is het feestje!? Nou aan zee dus met Beleving aan Zee! Leuk (ont)spannen(d) dagje gehad met het hele team van Fresh Events.
  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje