• en
  • de

Sherlock

Van bordspel naar actieve beleving op het strand

Misschien ken je het traditionele bordspel ook wel: Cluedo. Het spel waarbij de spelers zo snel mogelijk proberen te achterhalen waar, door wie en met welk wapen de moord is gepleegd. Beleving aan Zee heeft dit bordspel omgezet tot een geschikt vrijgezellenuitje op het strand, genaamd Sherlock. Hierbij kan een echte strandtwist die aan het spel is gegeven natuurlijk niet ontbreken.

Speur met je team naar de juiste combinatie door informatie te winnen bij de tegenstanders en raad als eerste de juiste combinatie: wie, waarmee, waar? Door goed samen te werken en tactisch te spelen kan jouw team een grotere kans maken om als winnaar uit het spel te komen.

Origineel vrijgezellenfeest waarin samenwerken, plezier maken en tactisch spelen centraal staat

Sherlock is zeer geschikt als vrijgezellenfeest. Deze strandactiviteit heeft een flexibele invulling met afwisselende onderdelen die actief en semi-actief zijn. De communicatie en samenwerking worden optimaal getest binnen de teams. Ook speelt het tactische gedeelte een belangrijke rol bij dit spel, om zo snel mogelijk de juiste combinatie te kunnen achterhalen. Er kunnen dus vele verschillende kwaliteiten gebruikt worden bij Sherlock. Kom erachter wat de kwaliteiten zijn van jouw teamgenoten!

Beleving aan Zee organiseert Sherlock

Dit uitje kan plaatsvinden bij Hoek van Holland, Scheveningen en Noordwijk. Sherlock kan zowel buiten op het strand als binnen in een strandtent gespeeld worden en duurt ongeveer anderhalf uur. De activiteit kan worden gecombineerd met één van de drank-, lunch- of dinerarrangementen bij één van de strandtenten waar wij mee samenwerken. Afhankelijk van jullie wensen voor het vrijgezellenfeest zal Beleving aan Zee adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Onze vrijgezellenuitjes

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje