• en
  • de

Escape Game La Casa De Papel

Virtual reality Den Haag

Je kent vast de Netflixserie, “La Casa de Papel”. In deze Spaanse hitserie beroven acht criminelen het Spaanse geldhuis. Onder leiding van El Professor weten ze de politie om de tuin te leiden en de grootste geldroof aller tijden te plegen. Beleving aan Zee biedt dit nu aan als VR-game bij een beachclub in Scheveningen, Hoek van holland of Katwijk. Durft u het aan?

Escape game op locatie

Virtual reality ofwel virtuele werkelijkheid (VR), is een gesimuleerde omgeving die met behulp van een volledig omsloten VR-bril de gebruiker een ervaring geeft alsof hij of zij er daadwerkelijk in deelneemt. Jullie spelen het spel aan tafel, dus de escape game kan gemakkelijk op locatie worden georganiseerd en is perfect als er beperkt ruimte beschikbaar is. Onze spelbegeleider zal u instructies geven met betrekking tot de apparatuur en het doel van het spel en vervolgens gaan we snel van start.

In teams van vier tot zes personen gaan jullie aan de slag, waarbij er elke ronde een ander teamlid de VR-bril op heeft. Het spel is goed te vergelijken met een Escape Room, waarbij je zo snel mogelijk dient te ontsnappen. Jullie beginnen het spel in het klaslokaal waar jullie getest worden als onverschrokken bankrovers. Als jullie hiervoor slagen worden jullie meegenomen naar het Muntgebouw en gaan jullie proberen de roof te plegen. De kluis kraken is al lastig zat, maar de stad verlaten zal nog wat meer teamwork vergen. Wie houdt het hoofd koel?

All-inclusive bedrijfsuitje

We komen graag bij u op de werkvloer op kantoor, deze VR-game presenteren. Dit is een spannende activiteit en is zeer geschikt als indoor uitje.
Beleving aan Zee verzorgt het hele jaar door personeelsfeesten, bedrijfsuitjes of andere zakelijke evenementen. Voor een all-inclusive corporate event op locatie bent u hier goed. Wij beschikken over E-facturatie en ook helpen wij u gebruik te maken van de WKR-regeling voor bedrijven.

Beleving aan Zee beschikt over ruim 20 jaar ervaring, en is de specialist in de totaalverzorging van originele workshops en bedrijfsuitjes aan en op het strand van Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin. Met name grote groepen kunnen wij professioneel ontvangen en begeleiden. Vraag ons vervoer en catering te organiseren. Afwisselend kunnen hierbij spel, coaching, energizers of teambuilding worden aangeboden. Wij verzorgen dit van A tot Z. Inclusief locatie, eten en drinken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hulp nodig of vragen?
Bel +31 (0)70 221 0359 of stel uw vraag per e-mail.


Vrijblijvende offerte:

* verplicht veld

Ons winteraanbod

  • Specialist bedrijfsuitjes & zakelijke evenementen
  • Teambuilding & plezier gegarandeerd
  • Scheveningen + meer strandlocaties Zuid-Hollandse kust
  • Grote groepen: 500+ personen
  • Voor alle deelnemers wat wils. Iedereen geniet!

De volgende bedrijven gingen u voor:

Aegon teamsuitje
AFAS bedrijfsuitje
BAM bedrijfsuitje
Heineken bedrijfsuitjes
Campina bedrijfsuitje
Ministerie teamuitje
Politie bedrijfsuitje
Shell teamuitje
Winford bedrijfsuitje
T-mobile teamuitje
Unilever bedrijfsuitje