Home » Vrijgezellenfeest vrouwen

Vrijgezellenfeest vrouwen

op het Scheveningse strand!

Hulp nodig bij het organiseren van je vrijgezellenfeest in Scheveningen? Kies Beleving aan Zee voor het professioneel organiseren van een exclusief of voordelig vrijgezellenfeest voor vrouwen. We bieden volledig verzorgde vrijgezellenarrangementen voor jou en je vriendinnen met leuke activiteiten en workshops op diverse inspirende locaties aan zee in de regio van Den Haag. Met name salsadansen en de workshop cocktail zijn populaire activiteiten voor een vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeesten van Beleving aan Zee kunnen in Scheveningen, Wassenaar, Kijkduin en Hoek van Holland plaatsvinden. Bekijk ons aanbod van orginele workshops en activiteiten. Kies je favoriet. En stuur ons een bericht via het formulier bij het betreffende item. Tot gauw!

Lees verder »

Bachelorette party aan zee

Beleving aan Zee werkt samen met verschillende beachclubs in Scheveningen, Hoek van Holland en meer Zuid-Hollandse strandlocaties in de omgeving van Den Haag. We bieden compleet verzorgde vrijgezellenarrangementen en we werken samen met jou aan een goed georganiseerd vrijgezellenuitje aan zee voor de bruid en haar vriendinnen. Het zal een onvergetelijk stranduitje zijn boordevol leuke activiteiten. De arrangementen kun flexibel worden samengesteld met diverse vrijgezellenactiviteiten en aanvullende catering, lunch of diner. De arrangementen zijn beschikbaar voor elk budget. Vraag Beleving aan Zee naar de mogelijkheden voor jouw vrijgezellenarrangement. 

Vrijgezellenfeest op maat - Scheveningen

Voeten in het zand, wind door je haar en de kracht van een echte vlieger voelen? Kies dan voor een workshop powerkiten! Cruisend met je vrienden over de boulevard op zoek naar andere vrijgezellen, dan is een relaxte fiets- of wandeltocht een goede keuze. Zin in competitie? In onze Beach Games competitie worden zowel lichaam als geest uitgedaagd. Liever chillen met een koude cocktail? Shake dan je eigen cocktail en geniet van het uitzicht op strand en zee in onze workshop cocktail shaken. Of wat te denken van een workshop salsadansen? Een workshop cocktail wordt ook vaak met salsadansen gecombineerd. Onze gemotiveerde instructeurs zijn echte strandliefhebbers en zeer ervaren binnen hun eigen tak van sport. Vol enthousiasme zorgen zij ervoor dat je een onvergetelijke dag zult beleven!

Vrijgezellendag met vriendinnen

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen kan op diverse strandlocaties en beachclubs aan zee. Ervaar een onvergetelijke vrijgezellendag met vriendinnen, onder andere in Scheveningen, Wassenaar, Kijkduin en Hoek van Holland. Een vrijgezellenarrangement voor vrouwen is al beschikbaar voor kleine groepen vanaf 5 personen, maar ook voor grote groepen is Beleving aan Zee de geschikte partner voor je vrijgezellenfeest aan zee. Natuurlijk ook voor de organisatie van een compleet verzorgd vrijgezellenfeest voor mannen kun je vertrouwen op de expertise en ervaring van Beleving aan Zee. 

Vrijgezellenuitje op het strand

Beleving aan Zee gaat graag met je in gesprek om tot een passende invulling van de vrijgezellendag te komen. We organiseren een vrijgezellenfeestje die past bij jullie wensen en budget. Dreigt het Hollandse weer het spel te bederven? Geen nood! In overleg met de groep zullen wij tot een oplossing te komen. We gaan flexibel omgaan met de start- en eindtijden van de workshops en het aanbieden van een leuke andere activiteit voor het vrijgezellenuitje.

Vrijgezellenfeest op onze overige locaties:

Naast Scheveningen bieden wij ook vrijgezellenuitjes aan de prachtige stranden van Hoek van Holland en Kijkduin.

Expeditie Robinson

Een voorproefje van wat je als vrijgezel te wachten staat tijdens de Expeditie Robinson of Archery Tag:

   

Activiteit
Escape the Beach

Activiteit Escape the Beach

Iets origineels? Kies Escape the Beach! Scheveningen is de mooiste locatie denkbaar voor deze Escape-ervaring. Lukt het jullie te ontsnappen?
Vanaf €20 pp

Lees verder

Expeditie
Robinson

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat uw muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Volleybal

Activiteit Beach Volleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12 pp

Lees verder

Fietstocht
Scheveningen

Fietstocht Scheveningen

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Beleef
Scheveningen

Beleef Scheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €30 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
mobile maken

workshop mobile maken

Creatieve workshop waarin je je eigen strand mobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Paaldansen

Activiteit Paaldansen

Kom dansen aan zee. Voor iedereen die kennis wil maken met paaldansen. Leuk als vrijgezellenfeest of teamuitje!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Dynamische
(Pub) quiz

Dynamische (Pub) quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring