Home » Beleef Scheveningen

Beleef Scheveningen

Teambuilding Den Haag

In dit ontspannende uitje van Beleving aan Zee, beleef je het schilderachtige Scheveningen middels een leuke wandelervaring. Beleving aan Zee organiseert bedrijfsuitjes speciaal voor grote groepen. Originele bedrijfsuitjes met een informatief of lollig karakter? Voor een leuk dagje uit met vrienden of collega's organiseert Beleving aan Zee professioneel en voordelig een bedrijfsdag aan zee.

Wandeltocht Scheveningen

Scheveningen is betrekkelijk groot, en deze oerhollandse badplaats kent dan ook vele facetten. Tijdens dit groepsuitje Scheveningen kunnen we dit in 1,5 tot 2 uur tijd nauwelijks allemaal laten zien. Afhankelijk van waar u de wandeling wilt beginnen zal onze gids leuke feiten en wetenswaardigheden over Scheveningen nu en vroeger vertellen. Scheveningen is uitgegroeid van een vissersdorp tot een plek met internationale faam. Voor toeristen beter bekend als The Hague Beach area.

Wandelen door Scheveningen als groepsexcursie

Tijdens deze Scheveningen belevenis, neemt onze gids u mee langs leuke en boeiende bezienswaardigheden in Scheveningen. We kunnen deze tour afstemmen op uw wensen. U kunt kiezen uit een informatieve tocht of juist voor meer lol maken. Meer teamspirit creëren? Dat kan! Beleving aan Zee kent het positieve effect van teamactiviteiten op een groepsgevoel. We organiseren regelmatig coaching voor bedrijven aan het Scheveningse strand. Vertel ons uw idee voor deze tour, dan houden we hier rekening mee en passen we uw wensen in het wandelprogramma toe.

Voordelig of exclusief groepsuitje Scheveningen Den Haag

Laat u tijdens dit groepsuitje in Scheveningen meevoeren langs de haven alwaar een vissersboot kan worden geënterd. Geniet samen met collega's of met vrienden van de verse vis die is gevangen tijdens een heerlijke maaltijd, diner of lunch. Beleving aan Zee verzorgt complete arrangementen aanvullend op de wandeltocht Beleef Scheveningen. Of leer professioneel vis fileren. Deel je foto op sociale media in Scheveningse klederdracht! Of breng een bezoek aan locaties die de afgelopen jaren het toneel zijn geweest van verschillende realityseries als Oh Oh Barbie of met Duindorp in de hoofdrolBijvoorbeeld de geboortestraat van de Haagse realityster Barbie. Natuurlijk zullen ook de befaamde pier en de Scheveningse vuurtoren niet ontbreken. Op woensdag- en zaterdagmiddag kunt u deze beklimmen. Het is een fantastisch uitzicht over het pitoreske Scheveningen na een 50 meter klim naar boven. 

Groepsarrangement Scheveningen

U kunt de deze workshop goed combineren met één van onze andere workshops en met een diner, lunch of BBQ aan het strand. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een compleet verzorgd teamuitje in Scheveningen. Beleving aan Zee is dé specialist in het professioneel organiseren van originele teamuitjes, leuke bedrijfsuitjes en actieve vrijgezellenactiviteiten. Neem contact met ons op via het formulier hiernaast, of via de contactpagina. Een leuke stranddag met familie, vrienden of collega's is zo geregeld! Beleving aan Zee verzorgt het.

Kijk ook eens naar:

Activiteit
Expeditie Robinson

Activiteit Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is hét populairste uitje! Ideaal als bedrijfsuitje of leuk teamuitje. Of als vrijgezellenfeest. Grote groepen welkom!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Workshop
Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken

Workshop Cocktail Shaken is een erg smaakvol uitje. Leuk voor vriendengroepen, teamuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Shake it!
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
salsa

workshop salsa

Gooi los die heupen! En laat je muzikale kant naar boven komen! Geniet van deze dansworkout aan zee met collega's of vrienden. Kom salsa dansen aan zee!
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

Activiteit
Escape The Beach

Activiteit Escape The Beach

Lukt het jouw team om alle steekpenningen te verzamelen en de rechter om te kopen? Doe mee aan deze Scheveningse familievete en wees de slimste...
Vanaf €20 pp

Lees verder

Activitieit
Quiz

Activitieit Quiz

De quizmaster neemt jullie mee naar o.a. de jaren 80/90. In verschillende rondes wordt jullie kennis getest over muziek, showbizz en sport.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Powerkiten

Activiteit Powerkiten

Ervaar de kracht van powerkiten in Scheveningen! Zéér geschikt als bedrijfsuitje, origineel teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Activiteit
Archery Tag

Activiteit Archery Tag

Schieten op collega's! Archery Tag Scheveningen is een spel boordevol teamspirit & actie. Ideaal als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Boek nu!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beach Games

Activiteit Beach Games

De Beach Games zijn een bijzonder sportief evenement! Een competitie ideaal voor teambuilding en plezierig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Highland Games

Activiteit Highland Games

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes? Wat dacht u van de Highland Games! Laat het beest in je los tijdens dit oergezellige stranduitje.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

Activiteit
Disc Golf

Activiteit Disc Golf

Disc Golf is een uitdagend frisbee-spel op Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest met vrienden of familiedag.
Vanaf €15 pp

Lees verder

Activiteit
Beachvolleybal

Activiteit Beachvolleybal

Smash and attack! Heerlijk ontspannen met een bal op het strand en zand tussen de tenen. Of ga de competitie aan met vrienden, familie of collega’s!
Vanaf €12,50 pp

Lees verder

Activiteit
Fietstocht

Activiteit Fietstocht

Een vleugje cultuur, ontspanning en inspanning. Stap op de fiets en laat je door onze gids rondleiden langs typische Scheveningse stad- en strandgezichten.
Vanaf €20 pp

Lees verder

Wandeltocht
BeleefScheveningen

Wandeltocht BeleefScheveningen

Een wandeltocht door het prachtige Scheveningen waar haring happen niet zal ontbreken. Leuke groepsactiviteit voor een bedrijfsuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Bier Proeverij

workshop Bier Proeverij

In samenwerking met een echte Scheveningse brouwerij biedt Beleving aan Zee een te gekke culinaire beleving aan! Origineel bedrijfsuitje of leuk teamuitje.
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Zandsculpturen

workshop Zandsculpturen

Maak onder begeleiding van een instructeur de mooiste creaties van zand. Je bedrijfslogo of een thema, wij helpen je met de juiste materialen en instructies.
Vanaf €17,50 pp

Lees verder

Workshop
Schilderen

Workshop Schilderen

Onze schilder workshop is hét creatiefste uitje van dit moment! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje met vrienden of vrijgezellenfeest. Leer schilderen aan zee!
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
percussie

workshop percussie

Iedereen heeft ritme! Geniet tijdens deze creatieve workshop van het plezier van samenspel en de magie van ritme. De percussie workshop daar zit muziek in!
Vanaf €20 pp

Lees verder

Workshop
Strandmobile

Workshop Strandmobile

Creatieve workshop waarin je je eigen strandmobile maakt. Ga aan de slag met schelpen, strandhout en wax koord. Leuk als groepsuitje met lunch of diner.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
wikkelarmband

workshop wikkelarmband

Creatieve workshop waarin je met hangers, leertjes en kleuren een wikkelarmband ontwerpt. Je maakt overal goede sier met je nieuwe strandarmband.
Vanaf €20 pp

Lees verder

workshop
Yoga

workshop Yoga

Workshop Yoga Scheveningen. Leer yoga aan zee. Heerlijk in de buitenlucht! Ontspannen vergaderbreak met collega's. Of kom met vrienden. TIP!  
Vanaf €15 pp

Lees verder

workshop
Vis Fileren

workshop Vis Fileren

Origineel & culinair! Samen met een echte Scheveningse visboer biedt Beleving aan Zee een smaakvolle beleving. Vis fileren is leuk als teamuitje.
Vanaf €40 pp

Lees verder

workshop
poker

workshop poker

Leer professioneel poker spelen op een geweldige locatie aan het strand met ambiance naar keus. Speel met vrienden of collega's. Origineel uitje!
Vanaf €15 pp

Lees verder

Combinatie
Workshops

Combinatie Workshops

Combineer workshops en activiteiten voor maximale teambuilding. Ideaal voor grote groepen met een divers gezelschap. Voor ieder wat wils!
Vanaf €20 pp

Lees verder
Links / Google+ / Sitemap / Disclaimer / Algemene voorwaarden / Privacyverklaring